Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο η είδηση ότι ένας 18χρονος κατηγορείται ότι Bίασε τον 13χρονο αδερφό του, ενώ την καταγγελία έκανε η ίδια η μητέρα των αγοριών. Οι Αρχές συνέλαβαν και ένα δεύτερο άτομο, φίλο του αδερφού του αγοριού, που κατηγορείται και εκείνος ότι Bίασε το ανήλικο αγόρι.

Η μητέρα κατήγγειλε τον βιασμό στις 20 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα πληροφορήθηκε το περιστατικό από τον 13χρονο γιο της και λίγη ώρα αργότερα ο 18χρονος πήγε στο σπίτι ώστε να της αποκαλύψει τι είχε κάνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δυο παιδιά αντιμετωπίζουν νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 18χρονος μαζί με έναν συνομήλικο φίλο του παρέσυραν τον 13χρονο σε καλύβα και εκεί τον βίασαν. Τον βιασμό φέρεται να τον καταγραφεί σε κινητό τηλέφωνο ο ίδιος ο αδερφός του. Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία συνέλαβαν τους δύο νεαρούς, ενώ ο αδερφός ομολόγησε ότι Bίασε τον αδερφό του, ενώ ο φίλος του υποστήριζε ότι δεν τον πείραξε.

Τι υποστηρίζουν οι δύο 18χρονοι
Ο 18χρονος αδερφός ειναι αυτός που ομολογεί τον βιασμό και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Πήγα τον αδερφό μου στο σπίτι και στη συνέχεια πήγα στο σπίτι του φίλου μου. Επέστρεψα στο σπίτι για να πάρω τα φάρμακά μου και τότε η μητέρα μου μού επιτέθηκε με χαστούκια, γιατί είχε μάθει όλη την αλήθεια. Ο φίλος μου πήρε τηλέφωνο στις αρχές για να πει ότι δεν Bιάσαμε τον μικρό και μου είπε να καταγγείλω τη μητέρα μου γιατί με χτύπησε», ανέφερε ο αδερφός του 13χρονου αγοριού.

Από την άλλη, ο φίλος του αδερφού που φέρεται και αυτός να έχει Bιάσει το παιδί, υποστήριξε: «Μου έστειλε μήνυμα ο αδερφός του 13χρονου ότι μας κατηγορούν ότι τον Bιάσαμε. Μετά ήρθε σπίτι μου και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία ότι δεν έχω κάνει κάτι. Δεν είπα στον φίλο μου να Bιάσει τον αδερφό του».

Είχε προβεί ξανά σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του αδερφού του
Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, ο 18χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις στον ανήλικο αδερφό του και έναν χρόνο πριν, ενώ φέρεται ότι παρενόχλησε και την αδερφή του. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 47χρονος συγγενής τους που φέρεται να έχει βιντεοσκοπήσει την ασέλγεια.

Οι δυο φίλοι προς το παρόν κρατούνται μέχρι την απολογία τους στην Ασφάλεια Ρόδου τη Δευτέρα, με την αστυνομία να συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις από συγγενείς και φίλους, τόσο των κατηγορουμένων όσο και του 13χρονου, ενώ αντιμετωπίζουν συνολικά επτά βαριές κατηγορίες.

Πηγή: star.gr

Πηγή: true.gr