Η αυτοκτονία πάγωσε χωριό στην Αχαϊα με τους στενούς συγγενείς του αυτόχειρα να παραμένουν συγκλονισμένοι. Ο 72χρονος είχε φτάσει στο σπίτι πριν από λίγες μέρες…

Με την αυτοκτονία στο σπίτι που διατηρούσε σε χωριό της Δυτικής Αιγιάλειας έγραψε τον επίλογο της ζωής του. Ακόμα και οι πιο στενοί συγγενείς του, δεν γνώριζαν αυτά που έκρυβε στο μυαλό του. Ο 72χρονος άφησε σημείωμα, μέσα από το οποίο ζητάει να αποτεφρωθεί. Όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει η αστυνομία, ο αυτόχειρας που τα τελευταία χρόνια είχε χάσει τη γυναίκα του, ήταν αποφασισμένος.

Νεκρός εντοπίστηκε 72χρονος στο σπίτι του, σε ορεινό χωριό της Δυτικής Αιγιάλειας. Η σορός του βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα της εξοχικής κατοικίας που διατηρούσε στον τόπο καταγωγής του. Ο θάνατος του, σύμφωνα με τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στον χώρο, αποδίδεται σε αυτοχειρία από την Αστυνομία. Εντός του υπνοδωματίου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», υπήρχαν δυο χρησιμοποιημένα μαγκάλια, ενώ ο άνδρας είχε «σφραγίσει» πόρτες και παράθυρα με μονωτική ταινία.

Από την τοπική ΕΛΑΣ αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς ο 72χρονος είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα. Σε αυτό μεταξύ άλλων, εξέφραζε την επιθυμία να μην ταφεί, αλλά ν’ αποτεφρωθεί. Ο ηλικιωμένος είχε μεταβεί προ τριήμερου στο χωριό, από περιοχή της Κορινθίας, όπου κατοικούσε μόνιμα και τίποτε δεν προμήνυε το κακό που συνέβη.

Ο άνδρας, πατέρας δυο παιδιών, ζούσε μόνος μετά την απώλεια της συζύγου του και συνήθιζε να πηγαίνει τακτικά στην περιοχή. Το τραγικό περιστατικό που βύθισε στο πένθος την οικογένεια, φίλους και όλους όσοι τον γνώριζαν «πάγωσε» την τοπική κοινωνία, αφού ο 72χρονος ήταν ιδιαιτέρως αγαπητό πρόσωπο.

Αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν ξάδελφός του πήγε να τον επισκεφθεί. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

Πηγή: true.gr