Η χθεσινή (αναγκαστική) διαγραφή του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την φράση «ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι οι κομμουνιστές», φαίνεται ότι ήταν μόνο μία παρένθεση στην κίνηση της ΝΔ προς τα (ακρο)δεξιά.

Και όπως λένε οι επαϊόντες στην «γαλάζια πολυκατοικία», το τελευταίο γεγονός με το «χάιδεμα» των φασιστοειδών στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης από τη ΝΔ, φαίνεται να έχει βάθος.

Υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης;

Καθώς στο Μαξίμου βλέπουν μεγάλη διαρροή ψήφων προς τα (ακρο)δεξιά, κυρίως, στην Βόρεια Ελλάδα και υπό το φόβο της δημιουργία ενός ακόμη, εκτός Ελληνικής Λύσης (ακρο)δεξιού κόμματος, καθώς στο παρασκήνιο οι σχετικές ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν, κάνουν ότι μπορούν για να την σταματήσουν.

Με ποιον τρόπο: Μετατρέποντας το «φουλ» του ΛΑΟΣ που θριαμβεύει στην κυβέρνηση της ΝΔ σε «καρέ» μέσω του προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, καθώς οι εκλογές, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν απέχουν παρά μόνο μερικούς μήνες, ήδη μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει συζητήσεις, ώστε ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, να είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ,

Στόχος, να λειτουργήσει ως ανάχωμα στην διαρροή ψήφων προς τα δεξιά, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα που έχει πάρει το πάνω του το πρώην «παιδί» του Κυριάκος Βελόπουλος, καθώς όλοι οι δημοσκόποι διαπιστώνουν «το πρόβλημα της ΝΔ είναι στα δεξιά και όχι στο κέντρο».

Η «τρόικα» του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση

Άλλωστε:

-Ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, από την εποχή του «πατριάρχη» Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τον οποίο, μάλιστα, το 2004 είχε προτείνει για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

-Το έδαφος έχει ήδη στρωθεί με την υπουργοποίηση σε καίριες θέσεις τριών «παιδιών» του: Του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Υγείας Θανάση Πλεύρη. Ο ίδιος, μάλιστα, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό και την είσοδο στην κυβέρνηση του Θ. Πλεύρη, έσπευσε να δηλώσει με νόημα: «Ποιος πατέρας δεν είναι ικανοποιημένος όταν βλέπει τα παιδιά του, άτακτα ή λιγότερο άτακτα, σήμερα να είναι οι βασικοί πυρήνες μιας κυβέρνησης;».

Πηγή: true.gr