Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της «ανάρμοστης» σχέσης της καθηγήτριας με τον 13χρονο. «Καυτά» μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες της φιλολόγου με τον μαθητή φέρνει στο φως η δικογραφία. Το σχέδιο της εκπαιδευτικού για «απόδραση» στο εξωτερικό και η αρχή του τέλους.

«… θα ταξιδέψουμε σ’ ολόκληρη την Ευρώπη…». Πρόκειται για την κατάληξη του μηνύματος που έστειλε η 36χρονη καθηγήτρια, λίγο πριν την τελευταία τις συνάντηση με τον 13χρονο μαθητή της.

Αυτό το δεδομένο ήταν που θορύβησε πλήρως την έκπληκτη μητέρα του ανήλικου, που τον είχε παρασύρει η 36χρονη καθηγήτριά του και είχαν ολοκληρωμένη σεξουαλική σχέση.

Η έντρομη μητέρα πίστεψε πως θα χάσει τον γιο της, θα φύγει μακριά από το σπίτι τους, ένα αγόρι μόλις 13 ετών. Χωρίς να χάσει χρόνο πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και βρέθηκε στα γραφεία του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, για να καταγγείλει το γεγονός, προσκομίζοντας μάλιστα φωτογραφίες του γιου της σε άσεμνες πόζες μαζί με την 36χρονη φιλόλογο που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι τους.

Οι έμπειροι Αστυνομικοί του Ανηλίκων αντιμετώπισαν την κατάσταση με τρόπο επιστημονικό και έτσι όπως ορίζεται από την Διεθνή Αστυνομική Πρακτική, με γνώμονα την προστασία του ανήλικου αγοριού, καθώς όσο προχωρούσε η έρευνά τους, ολοκληρωνόταν η εικόνα της πλήρους αποπλάνησης του παιδιού, από την ίδια του την καθηγήτρια.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο μήνυμα που έστειλε η καθηγήτρια στον 13χρονο και τρομοκράτησε την μητέρα του παιδιού φαίνεται πως ήταν καταλυτικό, για την πορεία αυτής της ιδιόμορφης σχέσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη φέρεται να έγραψε σε «δωμάτιο επικοινωνίας» στο προφίλ του 13χρονου, πως πρέπει να κάνουν υπομονή: «… να περάσει η πανδημία …θα φύγουμε από την Ελλάδα και θα ζήσουμε ελεύθερα τον έρωτα μας… έχω μαζέψει αρκετά χρήματα από τα ιδιαίτερα, θα ταξιδέψουμε σ’ ολόκληρη την Ευρώπη…»

Η αποκάλυψη
Από τις αρχές του 2020 οι γονείς του παιδιού είχαν εμπιστευτεί την διδασκαλία του 13χρονου γιου τους στην 36χρονη καθηγήτρια, η οποία μάλιστα είχε τις καλύτερες συστάσεις.

Μάλιστα η μητέρα του αγοριού είχε γίνει φίλη με την καθηγήτρια στα social media, σχολιάζοντας θετικά τις δράσεις που αναλάμβανε με ανήλικους μαθητές, η φιλόλογος. Άλλωστε και η ίδια είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού. Βέβαια η μητέρα του 13χρονου δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί την εξέλιξη, μέχρι που άρχισε αντιλαμβάνεται σταδιακά την αλλαγή συμπεριφοράς του γιου της… Ελληνίδα μάνα γαρ.

Έπειτα από αυτή την διαπίστωση, η μητέρα έψαξε τον υπολογιστή και το κινητό του παιδιού, για να διαπιστώσει έντρομη την σεξουαλική σχέση που είχε ο ανήλικος μαθητής με την καθηγήτρια του, καθώς είδε ακόμα και γυμνές φωτογραφίες από δωμάτια ξενοδοχείων, κυρίως όμως διάβασε το μήνυμα όπου ευθαρσώς η καθηγήτρια προέτρεπε τον ανήλικο μαθητή να φύγουν στο εξωτερικό.

Μάλιστα δεν πίστευε στα μάτια τις όταν είδε τον γιο της να ποζάρει γυμνός μαζί με την καθηγήτρια, σε δωμάτιο γεμάτο καθρέφτες, σ’ ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής, μάλλον κάπου στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Βέβαια από εκεί και έπειτα τον λόγο είχαν οι έμπειροι Αστυνομικοί του Ανηλίκων, η οποίοι άμεσα συνέταξαν την δικογραφία και την παρέδωσαν στις Εισαγγελικές Αρχές, όπου και αναμένεται να βρεθεί ενώπιών τους η 36χρονη καθηγήτρια, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της.

Μάλιστα και όπως διαπιστώθηκε από τους Αστυνομικούς, αυτή η περίεργη σχέση ξεκίνησε σχεδόν αμέσως, από την στιγμή που η 36χρονη άρχισε τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Όπως διαπιστώθηκε, αρχικά οι συναντήσεις τους γίνονταν σε διάφορα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στα οποία ο 13χρονος πήγαινε με το ποδήλατό του, ενώ όταν επιβλήθηκε η καραντίνα λόγο covid, οι συναντήσεις γίνονταν στο αυτοκίνητο της 36χρονης, είτε στο σπίτι του ανήλικου, όταν έλειπαν οι γονείς του.

«…με αγωνία το γνωστό σημείο…»
Σ’ ένα από τα μηνύματα που είχε στείλει η φιλόλογος στον 13χρονο, προκειμένου να τον ενημερώσει πως τον περίμενε σε θεματικό δωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής, έγραφε μεταξύ άλλων σύμφωνα με πληροφορίες: «…σε περιμένω με αγωνία στο γνωστό σημείο…».

Όταν πλέον η υπόθεση αποκαλύφθηκε συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, καθώς είναι πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα, η 36χρονη ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της και το κακό που έκανε, πλην όμως δήλωσε παράλληλα ερωτευμένη με τον 13χρονο!!!

Όπως προαναφέραμε, πλέον η Δικογραφία που έχει συνταχθεί και αναγράφεται ευθαρσώς πως η 36χρονη παρότρυνε τον ανήλικο να βρίσκει διάφορες δικαιολογίες ώστε να φεύγει από το σπίτι του, κάτι που ευθέως παραπέμπει σε καθοδήγηση του 13χρονου από την 36χρονη, βρίσκεται ήδη στα χέρια της 16ης Ανακρίτριας, η οποία από μέρα σε μέρα θα καλέσει την καθηγήτρια για εξηγήσεις.

Πηγή: true.gr