Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός έχει φτάσει αισίως στην ηλικία των 52 χρόνων. Η κόρη της την φωτογράφισε χωρίς μακιγιάζ και εκείνη μας έδειξε πόσο όμορφη παραμένει στα 52 της χρόνια «βάζοντας τα γυαλιά» σε Influencers του Instagram, γνωρίζοντας φυσικά την αποθέωση από χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριες. 

Η Μαρία Λεκάκη αποτελεί μία από τους εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σε ένα από τα διάλειμμα των γυρισμάτων και τις καθημερινές της υποχρεώσεις, η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός προχώρησε σε ανάρτηση στο instagram. Η συγκεκριμένη ανάρτηση σχετίζονταν με μία φωτογραφία της ίδια, η οποία δεν εμπεριείχε ούτε ίχνος από μακιγιάζ.

Η Μαρία Λεκάκη δεν έχει καθόλου αναστολές. Η 52χρονη γοητευτική ηθοποιός, την οποία υπεραγαπά το τηλεοπτικό κοινό προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη με την επιλογή της. Μάλιστα, η ίδια δέχθηκε από τους θαυμαστές της μία σειρά από θετικά σχόλια. Από εκεί και πέρα, η ίδια ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας πως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε από την κόρη της.

Πηγή: true.gr