Βαφτιστικά ονόματα Σταρ: Πολλοί διάσημοι στον χώρο της show bis προτιμούν να συστηθούν στο κοινό τους με άλλο όνομα από το βαφτιστικό τους.

Βαφτιστικά ονόματα Σταρ: Φαίη Σκορδά
Η Φαίη Σκορδά, για παράδειγμα, οι περισσότεροι θα συμπέραναν πως βαφτίστηκε ως Φωτεινή. Δεν ισχύει ομως αυτό. Η Σερραία παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 γιορτάζει στις 17 Σεπτεμβρίου. Έλαβε από τον νονό της το όνομα Σοφία.

Εξίσου δύσκολο όμως είναι να βρείτε ποιο όνομα βρίσκεται στην ταυτότητα της Ζέτας Μακρυπούλια. Η οικοδέσποινα του «Ρουκ Ζουκ» έχει βαφτιστικό το Αγορίτσα-Ζωή.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου γιορτάζει, των Αγίων Θεοδώρων.

Το ίδιο βαπτιστικό, Ευαγγελία, έχουν η Λίτσα Πατέρα και η Εβελίνα Παπούλια.

Τον Δεκαπενταύγουστο γιορτάζουν η Πέμη Ζούνη και η Μπέσυ Μάλφα το βαφτιστικό τους όνομα είναι Παναγιώτα.

Την γιορτή της Παναγίας δέχονται ευχές η Μπέτυ Λιβανού και η Μπέττυ Μαγγίρα που στις ταυτότητες τους αναγράφεται το όνομα Δέσποινα. Την ίδια ημέρα όμως γιορτάζουν και άλλοι σταρ της τηλεόρασης. Όπως η Αννίτα Πανιά, η Σία Κοσιώνη αλλά και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Και ο Σάκης Ρουβάς όμως είναι βαπτισμένος Αναστάσιος.

Βαφτιστικά ονόματα Σταρ: Ορισμένα αξιοπερίεργα ονόματα
Πολύ διαφορετικά ονόματα, όμως, έχουν και άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης. Η Ρίτσα Μπιζόγλη λέγεται Σωτηρία, η Κλέλια Ρένεση Χαρίκλεια, η Ρένια Λουιζίδου Αργυρώ, η Αση Μπήλιου Ασημένια και η Σίσσυ Χρηστίδου Θεοδοσία.

Επίσης, η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει λάβει το όνομα Αδελαΐδα , η Τάνια Τρύπη βαφτίστηκε Σεβαστιανή, ενώ η Τζόυς Ευείδη έχει δύο ονόματα Τζόυς-Χαρίκλεια.


Τα «χρόνια πολλά» την ημέρα του Αγίου Γεωργίου δέχεται ο σεφ, Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μάλιστα πήρε από τη νονά του δύο ονόματα, Γεώργιος-Ευλάμπιος. Διπλό όνομα έχει και η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Στο βιογραφικό της αναγράφονται τα ονόματα Μαρκέλλα Άφροδίτη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη λέγεται Καρμέλα, η Νάντια Κοντογεώργη από τη «Φριτέζα» του ΑΝΤ1 Αδαμαντία.

Πηγή: true.gr