Δύσκολοι φαίνεται πως είναι οι τελευταίοι μήνες για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς αυτός ο χρόνος έχει φέρει πολλές αλλαγές στις ζωής της, τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες.

Μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές της, ήταν όταν πριν από λίγους μήνες κατάφερε να απομακρύνει τον πατέρα της από την επιτροπεία και τον έλεγχο της περιουσίας της μετά από 13 χρόνια, αφού δικαιώθηκε μετά από δικαστική απόφαση.

Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια δεν μπορεί να ξεχάσει τον πόνο που βίωσε όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που πλέον είναι ελεύθερη και αποδεσμευμένη από την υποχρεωτική κηδεμονία της.

Λίγους μήνες αργότερα, η 40χρονο σταρ ανακοίνωσε στα social media πως είναι έγκυος, περιμένοντας τον καρπό του έρωτά της με τον Σαμ Ασγκάρι. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα φαντάστηκε και έτσι ένα μήνα μετά ανακοίνωσε πως απέβαλε.

Όλα αυτά φαίνεται πως έχουν προκαλέσει μεγάλη στενοχώρια στην ίδια, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram, έχοντας προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές της.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε από το προφίλ της στο Instagram, η Σπίαρς χορεύει το « SOS» της Indila, με πολλή ενέργεια και όπως είπε στους ακόλουθούς της, ήταν μία ιδιαίτερη εμπειρία.

Ο χορός της έφερε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς.

Ενώ χόρευε, στριφογύριζε και τραγουδούσε τους στίχους του κομματιού, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αλλάζει έκφραση και δεν συγκρατεί τα δάκρυά της.

«Έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που έκλαψα στην κάμερα!!! Δεν είναι κατάρρευση μα..ες, είναι μία απελευθέρωση που τη χρειαζόμουν εδώ και πολύ καιρό!!!! Πνευματική εμπειρία σίγουρα!!! Νομίζω ότι πρέπει να το κάνω πιο συχνά!!!».

Πηγή: true.gr