Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, παρουσιάζει εδώ και πολλές δεκαετίες την ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» που κατέχει τον τίτλο του μακροβιότερου προγράμματος της “μικρής οθόνης”.

Έχει κάνει δύο γάμους και η δεύτερη σύζυγός του είναι η Kωνσταντίνα Παπαδέλλη με την οποία παντρεύτηκαν το 1993.

Ωστόσο, κάτι που ίσως δεν γνωρίζουν αρκετοί για τον δημοσιογράφο είναι πως έχει 3 γιους. Ο ένας εξ αυτών, πέρα από το γεγονός ότι είναι κούκλος, ακολουθεί τη δημοσιογραφική πορεία του πατέρα του.

Μάλιστα, σύντομα θα τον απολαύσουμε και στην τηλεόραση αφού θα κάνει το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα μέσα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με κεντρική παρουσιάστρια την Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο Φοίβος Παπαδάκης έχει ξεκινήσει την πορεία του στη δημοσιογραφία από πολύ μικρή ηλικία:

«Από τα 18 μου δουλεύω στα sites, η δημοσιογραφία είναι κάτι που το έχω σαν μικρόβιο από πολύ μικρό παιδί. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Γιώργο Παπαδάκη, που είχαμε πολλές τηλεοράσεις κι άκουγα συνέχεια για ρεπορτάζ. Οπότε αναπόφευκτα ακολούθησα τον δρόμο της δημοσιογραφίας και είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει ο ίδιος στο Happy Day.

Στο ενδεχόμενο να υπάρξει πιθανή, μελλοντική τηλεοπτική συνεργασία με τον πατέρα του, ο Φοίβος Παπαδάκης δεν δήλωσε αρνητικός.

«Το να με δείτε στο πλευρό του μπαμπά μου είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχουμε δύο Παπαδάκηδες στα ίδια παράθυρα. Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσουμε. Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δεν θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον».

Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή που είναι η σύντροφος του Φοίβου Παπαδάκη

Φυσικά σημαντικό ρόλο στη ζωή του παίζει και ο έρωτας, καθώς βρίσκεται σε σχέση με την όμορφη Αλίκη Μαρία Νούση.

Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και παρότι επιθυμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στα προσωπικά τους, οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media δείχνουν πως είναι στα καλύτερα τους.

πηγη: fumara.gr

Πηγή: true.gr