Δείτε τη νέα ανάρτηση με τον γιο της!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha είναι αρκετά φειδωλή στις αναρτήσεις που σχετίζονται με τα παιδιά της στο Instagram, γι’ αυτό και κανείς μπορεί να βρει ελάχιστες φωτογραφίες αυτών μέσα στον λογαριασμό της.

Η ίδια κρατά πάντα χαμηλούς τόνους και δεν εκθέτει την προσωπική της ζωή. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Μέμος Κολιάτσος, τηρούν διακριτική στάση απέναντι στα media.

Ωστόσο η τρυφερή μαμά με αφορμή τα 15α γενέθλια του γιου της, Λευτέρη, πριν μερικές μέρες έκανε μια από αυτές τις σπάνιες αναρτήσεις. Στη φωτογραφία η ίδια έχει στο πλευρό της τον γιο της και σχολιάζει: «Πριν 15 χρόνια ήρθες και γέμισες τη ζωή φως και χαρά να είσαι ευτυχισμένος και λέφτερος!»

Η αδυναμία που έχει στα παιδιά της

Όπως η ίδια η δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει στο παρελθόν σε συνέντευξή της στο Mothersblog, τα παιδιά της της έμαθαν ότι η αξία της ζωής βρίσκεται στα μικρά στα μικρά και καθημερινά, ότι το πρώτο βήμα ή η πρώτη μέρα στο σχολείο μπορούν να σε κάνουν να είσαι πραγματικά ολοκληρωμένος. Της έμαθαν ότι πρέπει να προσέχει τον εαυτό της για να είναι δυνατή για αυτά!

Δείτε παρακάτω μερικές από τις σπάνιες και τρυφερές αναρτήσεις που έχει κάνει με τα παιδιά της, Λευτέρη και Αθηνά.


Πηγή: mothersblog.gr

Πηγή: true.gr