Η ηθοποιός περιέγραψε μια συγκλονιστική στιγμή

«Ήταν καλά φαινομενικά και κάποια στιγμή έρχονται μέσα και του λένε: Πρέπει να πάρετε την οικογένειά σας τηλέφωνο», αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου.
Μετά την περιπέτεια υγείας με τον κορονοϊό που είχε ο Γιάννης Αϊβάζης, αλλά και η ίδια, η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στο Πρωινό. Η ηθοποιός περιέγραψε πώς κόλλησαν COVID, ενώ οι περιγραφές της για την περίοδο της νοσηλείας του συζύγου της ανατριχιάζουν.

«Πήγαμε στο Σωτηρία και αισθάνθηκα λες και τον παράτησα. Αισθάνθηκα ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου.

Ο Γιάννης φοβήθηκε το ενδεχόμενο να τον διασωληνώσουν, γιατί δυστυχώς διασωλήνωσαν έναν ακριβώς δίπλα του. Σοκαρίστηκε. Εκείνη την ημέρα που έγινε τα μάτια του ήταν χαμένα. Στεναχωρήθηκε πολύ και για τον συνάνθρωπό του», είπε η Μαρία Κορινθίου και συνέχισε:

«Αυτός ο άνθρωπος μπήκε δύο μέρες αφού ήταν ο Γιάννης μέσα. Ήταν καλά φαινομενικά και κάποια στιγμή έρχονται μέσα και του λένε: «Πρέπει να πάρετε την οικογένειά σας τηλέφωνο». Είναι άτιμο. Δεν ξέρεις αν κοιμηθείς και ξυπνήσεις με πνευμονία. Πήρε ο άνθρωπος τηλέφωνο και τους είπε: «Σε χαιρετώ τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα σου μιλήσω ξανά». Τον κοίμησαν και τον διασωλήνωσαν. Μου είπε ο Γιάννης ότι άκουσε ακόμα και τον ήχο από τη διασωλήνωση».

«Ο συγκεκριμένος ήταν ανεμβολίαστος Μέσα εκεί που ήταν ο Γιάννης ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και ήταν αυτός που βγήκε και πιο γρήγορα. Όλοι οι άλλοι ήταν ανεμβολίαστοι», αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου.

Πηγή: e-radio.gr

Πηγή: true.gr