Η ηθοποιός θυμήθηκε τα αγαπημένα της Χριστούγεννα.Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου η οποία μεταξύ άλλων θυμήθηκε τα αγαπημένα της Χριστούγεννα.

Η ηθοποιός, διάβασε στον «αέρα» μερικά από τα σημειώματα που της είχε γράψει ο Φρέντυ Γερμανός ενώ αναφέρθηκε, επίσης, και στη γυμνή φωτογράφιση που έκανε στο Playboy, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως της “στοίχισε” πολύ ακριβά.

«Τη νέα χρονιά θέλω να είμαι 20 χρόνια νεότερη. Αισθάνομαι 35-40, εκεί έχω βάλει τελεία. Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα έχουν σχέση με εκδηλώσεις και με θεϊκές στιγμές με τον Φρέντυ. Έχουμε κάνει αξέχαστα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη όταν αρραβωνιαστήκαμε. Μου έβαλε τη βέρα μέσα στη σαμπάνια και μου στάθηκε στο λάρυγγα.

Ήταν πολύ προχωρημένο και το χιούμορ μας και οι σχέσεις μας και ο τρόπος ζωής μας και όλα μας. Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν. Θα πεθάνω ως μία παρεξηγημένη. Όταν είχα κάνει το Playboy μου είχε κοστίσει πολύ ακριβά γιατί με διώξανε από τη δουλειά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: true.gr