«Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλεί επειδή είμαι χοντρός και βάζει μια φωτογραφία μου και λέει γυμνοσάλιαγκας», αναφέρει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε το πρωί της Δευτέρας στον Snik και στα ειρωνικά σχόλια που έκανε ο τράπερ για τον παρουσιαστή στο Instagram. Ο Snik είχε αναφέρει: «Εδώ είμαστε. Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία. Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό. Ε, θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση».

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ως εξής: «Θα τα πω με πολλή αγάπη, επειδή είναι και μικρότερος μου και προφανώς δεν είναι και έμπειρο το παιδί. Δεν ξέρει από αυτό που λέμε δημοσιότητα και λοιπά και κατά την ταπεινή μου γνώμη το έχει πάει λάθος. Αγώνα μποξ εγώ δεν θα παίξω, δεν έχω παίξει ποτέ. Θεωρώ ότι οι χειρότερες μπουνιές είναι τα επιχειρήματα των ανθρώπων. Αυτά πονάνε περισσότερο.

Αυτό που θα του πρότεινα με χαρά και με αγάπη αν θέλει να έρθει να πιούμε έναν καφέ, να του πω δύο πράγματα, γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη στη ζωή μου και τα έχω διορθώσει. Καταλαβαίνω ότι τον ενοχλεί επειδή είμαι χοντρός και βάζει μια φωτογραφία μου και λέει «γυμνοσάλιαγκας». Να του εξηγήσω ότι δεν είναι ωραίο να λέμε ότι οι άνθρωποι είναι χοντροί, αδύνατοι… Δεν είναι ωραίο να λέμε στα τραγούδια μας ότι οι γυναίκες είναι υποδεέστερες…».

«Κάποια βασικά για να τον βοηθήσω στη ζωή του μήπως γράψει τραγούδια που και να αρέσουν στη νεολαία, αλλά να μπορούν και να έχουν και ένα δια ταύτα και ένα διακύβευμα», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή : newsbomb.gr

Πηγή: true.gr