Θα πάθεις πλάκα, η Πόπη Γαλέτσα στα καλύτερα της κολάζει κόσμο…

Την Πόπη Γαλέτσα την γνωρίσαμε μέσα απο τον διαγωνισμό μοντέλων του Star, το ριάλιτι του GNTM. Ήταν μάλιστα μια απο τις κοπέλες που ο κόσμος πίστευε απο το bootcamp ότι θα είναι φαβορί μέχρι που την είδε αλλιώς και τελικά αποχώρησε πρώτη!

Πραγματικά μια καλλονή με όλα τα φόντα για να γίνει ένα πολύ καλό μοντέλο, εξέπληξε τους πάντες με την απόδοση της, η οποία πραγματικά δεν της άξιζε, όχι όμως επειδή την έδιωξαν, αλλά επειδή δεν έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει.

Η ίδια πάντως δεν είχε δείξει καλά στοιχεία μετά την αποχώρηση της, αφού αντί να κάτσει και να σκεφτεί τι έκανε λάθος, άρχισε να κατηγορεί τους κριτές για την αποχώρηση της.

Το θέμα με την Πόπη Γαλέτσα είναι ότι ακόμα και αφού είχε περάσει καιρός συνέχισε να πιστεύει ότι οι κριτές ήταν η αιτία για να φύγει απο το ριάλιτι μοντέλων του GNTM.

Εμάς βέβαια δεν μας πέφτει λόγος, αφού την λατρέψαμε και εντός και εκτός GNTM, και πλέον την απολαμβάνουμε μέσα απο τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που αναρτεί στον πολύ δυνατό λογαριασμό της στο instagram.

Η Πόπη Γαλέτσα ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ και την απολαμβάνουμε περισσότερο.

Εμείς διαλέξαμε μερικές απο τις καλύτερες της φωτογραφίες μέσα απο το instagram και πιστεύουμε ότι θα σας πείσουμε ότι η Πόπη Γαλέτσα είναι η απόλυτη θηλυκή πλευρά της γυναίκας και μάλιστα στα καλύτερα της….

Απολαύστε την όπως το κάναμε και εμείς…η γυναίκα είναι κούκλα. Ειδικά η τελευταία φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr