Ο Γιάννης και ο Δημήτρης απολαμβάνουν τις διακοπές μαζί με τον μπαμπά τους και πρώτος τους σταθμός ήταν η Τήνος, όπου και διατηρεί η οικογένεια εξοχική κατοικία. Δεν γίνεται να μην περάσουν κάποιες μέρες στο αγαπημένο τους νησί και από εκεί ήρθαν οι πρώτες αναρτήσεις, με τον μπαμπά Γιώργο να απαθανατίζει τους γιους του σε ξέγνοιαστες στιγμές τους στο νησί. Βέβαια μετά, πήγαν και σε άλλα κοντινά μέρι όπως στη Μύκονο και την Ηρακλειά.

Η αδυναμία του παρουσιαστή στα παιδιά του είναι μεγάλη. Και αυτό φαίνεται σε κάθε ανάρτηση που κάνει με τα τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Καθημερινά απολαμβάνουν το μπάνιο τους, κάνουν βουτιές, βόλτες το απόγευμα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα συναντήσουν τον φίλο τους… έναν αξιαγάπητο πελεκάνο.

Ο Μάρκος, ο πελεκάνος είναι η πολυαγαπημένη μασκότ του νησιού που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έχει αδυναμία στους γιους του Γιώργου Λιάγκα και δεν τους αφήνει σε ησυχία.

«Βρε τι έχουμε πάθει», γράφει σε μια από τις φωτογραφίες του ο παρουσιαστής, ενώ σε μια άλλη σχολιάζει… «Μάλλον θέλει να έρθει μαζί μας.»

Δείτε στην gallery που ακολουθεί το φωτογραφικό άλμπουμ των παιδιών με τον Μάρκο, τον πελεκάνο, αλλά και με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές τους.


Πηγή : mothersblog.gr

Πηγή: true.gr