Τον πιο απαιτητικό και όμορφο ρόλο της ζωής του καλείται πια να αναλάβει ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά πατέρας και τα συναισθήματά του απλώς δεν περιγράφονται! Η σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι και η χαρά του ζευγαριού ήταν μεγάλη.

Ο Γιώργος Χρανιώτης θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους followers του και έτσι δημοσίευσε την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία, μέσα από το δωμάτιο τοκετού.

Σε αυτή βλέπουμε τον ηθοποιό να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα τοκετού δίπλα στη γυναίκα της ζωής του, η οποία κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους, ενώ  χαμογελαστός στον φακό ποζάρει και ο γιατρός.

«Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα. Εγώ δεν ξέρω αν ζωή αν ονειρεύομαι, η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω Γιάννη, όχι μόνο για την εμπειρία σου, αλλά και για την ψυχή σου. Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται. Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom, που ‘ταν στο πλευρό της γυναίκας μου, από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις. Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια. Ευχαριστούμε πραγματικά, για αυτή την εμπειρία!!!», έγραψε στη λεζάντα φωτογραφίας ο Γιώργος Χρανιώτης.

Πηγή: tlife.gr

Πηγή: true.gr