Η Αθηνά Οικονομάκου περίμενε πώς και πώς αυτή τη στιγμή και σήμερα έζησε για δεύτερη φορά το θαύμα της ζωής, φέρνοντας τον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η όμορφη ηθοποιός τον τελευταίο καιρό απείχε από τις περισσότερες επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς ήθελε, όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον γιο της Μάξιμο οποίος είναι σήμερα τριών ετών.

Πρόσφατα, η ηθοποιός αποχαιρέτησε οριστικά στους συναδέρφους της στον Alpha μιας και ο ρόλος της στη σειρά, Έλα στη θέση μου, ολοκληρώθηκε. Συνειδητοποιημένη στα «θέλω» της και έχοντας αποφασίσει να θέσει για λίγο την προσωπική της ζωή σε πρώτη προτεραιότητα, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να χαρεί στο μέγιστο βαθμό αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίοδο για κάθε γυναίκα.

Όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης της ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος και η οικογένειά της, σε μια αρκετά δύσκολη σεζόν, μιας και η γλυκιά αναμονή της γέννησης της μικρής συνέπεσε με την πανδημία ήταν συνεχώς δίπλα της.

Μέχρι να γεννήσει τη μικρούλα, την οποία ο μεγαλύτερος αδελφός της περίμενε πώς και πώς, η Αθηνά Οικονομάκου, συνέχισε να είναι πολύ ενεργή στα social media, θυμίζοντάς μας πολύ συχνά πως ακόμα και στην εγκυμοσύνη μία γυναίκα μπορεί να ξεχωρίζει με το στυλ της.

Η μικρούλα φυσικά με τον ερχομό της έχει σκορπίσει απίστευτη χαρά στην οικογένειά της που την περίμενε πώς και πώς για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της.

H Aθηνά Οικονομάκου ήθελε να χαρεί την εγκυμοσύνη της, όπως ακριβώς έκανε και στην πρώτη, κυοφορώντας τον γιο της.

Ολοκλήρωσε πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις και δεν καταπιάστηκε με άλλες προκειμένου να ξεκουραστεί και να περνάει χρόνο με τον γιο της, μέχρι να υποδεχτεί στον κόσμο και τη μικρή της.

Γνωρίζοντας πως το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο, με νεογέννητο μωρό να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, είπε να το κάνει λίγο πριν τον τοκετό με μία βουτιά στη θάλασσα.

Με στυλ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr