Γενέθλια έχει σήμερα 22 Ιουλίου η Δέσποινα Βανδή και τα παιδιά της έκαναν την ημέρα της ξεχωριστή.

Η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη ευχήθηκε στη μητέρα της μέσα από δύο stories στο Instagram. Αρχικά, η 17χρονη ανέβασε μία φωτογραφία της μαμάς της από εμφάνισή της στη σκηνή κι έγραψε «Χρόνια πολλά μαμά» και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, από την εποχή που η Μελίνα ήταν ακόμα πολύ μικρή.

«Εύχομαι μια ημέρα να γίνω σαν και εσένα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ευχή της, η οποία συγκίνησε τη Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε repost το story της κόρης της, σχολιάζοντας: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, από την ευχή του παιδιού μου σήμερα. Σε ευχαριστώ αγάπη μου».

Στη συνέχεια, η 52χρονη -πλέον- Δέσποινα Βανδή έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους την χειροποίητη τούρτα που της ετοίμασε ο γιος, Γιώργος Νικολαΐδης. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το «αίμα» της έχει έφεση στη μαγειρική, αλλά και τη ζαχαροπλαστική.

Να σου θυμίσουμε, ότι πριν από μερικές ημέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν τη λύση του γάμου τους, μετά από 18 χρόνια. Αυτά είναι τα πρώτα γενέθλια της τραγουδίστριας, μετά τον χωρισμό…

πηγη: tlife.gr

Πηγή: true.gr