Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ και το φινάλε της εκπομπής «Love it», απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει διάφορες εξορμήσεις με τον σύντροφο της και αποφεύγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και αν θα τη δούμε σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

Πολλά έχουν ακουστεί για την ίδια και για διάφορα επαγγελματικά της βήματα, ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί με το τηλεοπτικό της μέλλον να είναι αβέβαιο.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν το Σάββατο 1/10 την Ιωάννα Μαλέσκου σε δενδροφύτευση στον Υμηττό.

Όταν οι δημοσιογράφοι της έκαναν ερωτήσεις για τα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με την συμμετοχή της σε προγράμματα, τότε με χαμόγελο τους απέφυγε και τους αποχαιρέτησε.

«Και μένα μου λείψατε! Συναντιόμαστε για έναν πολύ ωραίο σκοπό, ο μήνας ξεκινάει πολύ δημιουργικά και με ωραίες πράσινες δράσεις. Να είστε καλά!», είπε μόνο η Ιωάννα Μαλέσκου, δίχως να απαντάει σε καμία άλλη ερώτηση.

Πηγή: true.gr