Η Αμαλία Κωστοπούλου έζησε μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της ζωής της, καθώς πριν περίπου δέκα μέρες της συνέβη  σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. Η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και παρά τις δυσκολίες με τις πτήσεις λόγω κορονοϊού κατάφερε να ταξιδέψει εγκαίρως στις ΗΠΑ, όπου μένει μόνιμα η πρωτότοκη κόρη της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE από το κοντινό της περιβάλλον, η 23χρονη δεν οδηγούσε εκείνη το αμάξι αλλά κάποιος φίλος της, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν πέντε άτομα συνολικά. Τότε οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα και η Αμαλία να τραυματιστεί .

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου υποβλήθηκε σε μια μόνο ελαφριά ορθοπεδική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης αλλά σε ξενοδοχείο μαζί με την μητέρα της. Τέλος, η Τζένη Μπαλατσινού πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ η Αμαλία είναι πλέον πολύ καλύτερα.

Περαστικά Αμαλία  

Πηγή: tlife.gr

Πηγή: true.gr