Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία και τον γάμο με τον σύζυγό της, Γιάννη Καρακατσάνη, τις δυσκολίες του τοκετού και τις απώλειες στη ζωή της.

Για την καθημερινότητα με τον γιο της, Αύγουστο η Αλεξάνδρα Ούστα είπε: «Ήταν συνειδητή η απόφαση τον πρώτο καιρό να αφιερώνω όλο μου τον χρόνο στον γιο μου. Ήρθε και η καραντίνα που γεννήθηκε ο Αύγουστος, οπότε η ζωή μας ήταν εγώ, εκείνος και ο μπαμπάς του».

«Πήρα μία αντιβίωση που μου δόθηκε προληπτικά και έπαθα αλλεργία ενώ παράλληλα έπαθα και την αποκόλληση. Ευτυχώς ήμουν ήδη στο νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή και προχωρήσαμε στην καισαρική. Όλα καλά. Έβλεπα τους γιατρούς σε τέτοια ένταση εκείνη τη στιγμή, που δεν ήξερα αν θα πάρουν το νυστέρι και θα βάλουν κάποιο φάρμακο ή κάποια αναισθησία για να πάρουν το μωρό. Κινδύνευσε η ζωή του μωρού μου» ανέφερε η Αλεξάνδρα Ούστα για τις δυσκολίες που είχε με τον τοκετό.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για τον θάνατο της μητέρας της: «Την έχασα σε μία περίοδο που ήταν μία άλλη Αλεξάνδρα εγώ, ο παλιός μου εαυτός. Τότε, δε σκεφτόμουν αν θα κάνω παιδιά. Θα ήταν πολύ ωραία να ζούσε εδώ και να έβλεπε τον μικρό Αύγουστο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν ήταν η ζωή μου όλη ρόδινη. Υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που δεν πέρασα καλά. Δεν ήθελα όμως αυτό να με καταβάλει. Ό,τι έρχεται στη ζωή μας συμβαίνει για κάποιον λόγο. Επέλεξα να προχωράω.

Όλο αυτό έχει να κάνει και με την απώλεια του Σάκη Μπουλά, έχει να κάνει και με άλλες απώλειες πολύ προσωπικές. Έχασα τους γονείς μου, έχασα τους παππούδες μου, οι οποίοι ήταν πολύ αγαπημένοι για εμένα. Συνέβησαν πολύ κοντά χρονικά».

Για τις τελευταίες ημέρες του Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα εξομολογήθηκε «Ακόμα και αν ξέρεις ότι θα πεθάνει κάποιος δικός σου, ελπίζεις ότι δεν είναι αυτό το τέλος. Δηλαδή πώς γίνονται τα πράγματα, που ενώ είσαι στο νοσοκομείο, για κάποιον λόγο πιστεύεις ότι θα έρθουν όλα κάπως αλλιώς. Μέχρι τώρα πάλεψε, θα παλέψει κι άλλο».

Η ηθοποιός μάλιστα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν Δέσποινα Καμπούρη της ζήτησε να πει τι της λείπει από τον πρώην σύντροφό της…

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr