Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που ο Σαρμπέλ εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2007 με το Yassou Maria και από τότε εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τότε, ο Κύπριος τραγουδιστής, με το ιδιαίτερο στυλ και την ομορφιά του, είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 190 βαθμούς για την Ελλάδα και να την ανεβάσει στην 7η θέση της τελικής κατάταξης, ωστόσο η πορεία του δεν ήταν η ανάλογη στη συνέχεια.

Ο Σαρμπέλ χάθηκε εντελώς και φαίνεται ότι μετακόμισε στο Λονδίνο και ακολούθησε άλλη πορεία, αυτή του θεάτρου. Το 2014 παντρεύτηκε την αγαπημένη Ελπίδα, την οποία γνώρισε στην Ελλάδα και πλέον στα 40 του, είναι αγνώριστος, έχοντας «χτίσει» ένα πιο στιβαρό κορμί από αυτό που είχε στα 26 του χρόνια, ενώ έχει αφήσει και μούσια, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, ότι πρόκειται για τον άλλοτε νεαρό που τραγουδούσε και χόρευε «Τι κι αν σε πήρα σοβαρά».

Ο Σαρμπέλ φαίνεται ότι επιλέγει τα βόρεια προάστεια για να απολαύσει το φαγητό του, καθώς ανέβασε story από το μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Κηφισιά, Artisanal, παρέα με τον δημοσιογράφο, Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Στο ίδιο μαγαζί είχε βρεθεί και πριν από λίγες μέρες, όπου δείπνησε μαζί παρουσιαστή και επιχειρηματία.

πηγη: znews.gr

Πηγή: true.gr