Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετά το τέλος της εκπομπής τους «Στη Φωλιά των Κούκων», ξεκίνησαν τις διακοπές τους.

Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά φορτωμένη επαγγελματικά και συναισθηματικά για το ζευγάρι, δεδομένου του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο παρουσιαστής και ηθοποιός.

Κατερίνα Καραβάτου: Διακοπές με τον Κρατερό Κατσούλη και τα παιδιά τους στην Άνδρο

Έτσι, το ζευγάρι μαζί με τα δύο παιδιά τους, την Αέλια και τον Αρίωνα, βρέθηκαν στην Άνδρο, να απολαύσουν την θάλασσα, τον ήλιο και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, ενώ επισκέφθηκαν την έκθεση που φιλοξενεί το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή.

Κατερίνα Καραβάτου: Η ανάρτησή της στο instagram και η συγκίνησή της

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε συγκινημένη με τους followers τα στιγμιότυπα γράφοντας: «Πέντε χρόνια πριν, η μικρή Αέλια είδε την πρώτη της έκθεση στο Μουσείο Γουλανδρή. Ήταν του Man Ray. Πέντε χρόνια μετά, η Αέλια περίμενε πως και πως να βρεθεί και πάλι εδώ. Και να μαστε, στο ίδιο μέρος, με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό, γιατί αυτή τη φορά ξεναγεί για πρώτη φορά το μικρό της αδερφό. Κάθε φορά θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία και εγώ θα συγκινούμαι, προφανώς, ακόμη περισσότερο. Και κάθε φορά θα μου λέει : μαμά μην κλαις….και κάθε φορά θα της λέω : είναι από χαρά!».

Πηγή : enimerotiko.gr

Πηγή: true.gr