Βρέθηκε στο θέατρο με τον σύντροφό της.

Ηθρυλική ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης Ζωζώ Σαπουντζάκη εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα της νέας μουσικής παράστασης των Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου, “Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ”, στο θέατρο Βέμπο με ένα απίστευτα λαμπερό σύνολο.

Η σπουδαία ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι γεμάτο παγιέτα, το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακά πολυτελή ασημένια κοσμήματα. Την παράσταση ωστόσο, έκλεψε το faux γουνάκι που χάρισε μία μοναδική νότα φωτός στο ολόμαυρο σύνολο με την έντονη ροζ απόχρωση του.

Συμβαδίζοντας με το γενικότερο κλίμα της εποχής, που προτάσσει την έμφαση σε ένα πιο πράσινο μέλλον, η Ζωζώ φαίνεται να στηρίζει τη βιώσιμη μόδα, αντικαθιστώντας την αληθινή γούνα με faux fur κομμάτια. Μάλιστα, είχε προτιμήσει το ίδιο γουνάκι και στο παρελθόν σε μία εξίσου αστραφτερή εμφάνιση για να υποδεχτεί το 2018.

Η ηθοποιός από το 2017 κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον Πύρρο Αναγνωστόπουλο, έχοντας αναφέρει πως απολαμβάνει ο ένας τη συντροφιά του άλλου, νικώντας έτσι τη μοναξιά την οποία θεωρεί κακό πράγμα.

Πηγή : marieclaire.gr

Πηγή: true.gr