Τι αποκάλυψε η Άννα Φόνσου;

Ιδιαίτερη μέρα ήταν η χθεσινή ημέρα για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, καθώς ήταν τα γενέθλιά της. Η αγαπημένη show woman μετά το πάρτι έκπληξη που της ετοίμασαν οι στενοί της φίλοι, σε γνωστό εστιατόριο που είχε θέα την Ακρόπολη, γιόρτασε και πάλι αυτή την όμορφη ημέρα με λίγους και καλούς φίλους σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

η κάμερα της εκπομπής «Happy Day», βρέθηκε εκεί για να της ευχηθεί χρόνια πολλά. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηλικία της, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι για εκείνη το πιο σημαντικό δώρο που έχει λάβει.

«Δέχθηκα πολλά λουλούδια. Το σπίτι έχει γεμίσει λουλούδια. Το καλύτερο δώρο είναι να είμαι υγιής και να μπορώ να δουλέψω. Δεν σταματώ ποτέ», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την ηλικία της δήλωσε: «Ας λένε ό,τι θέλουν για την ηλικία μου. Ακόμη και 100 να λένε δεν με νοιάζει. Σημασία έχει πόσο φαίνομαι και πόσο είμαι. Δεν κάνω καμία τίποτα, αλλά αγαπώ τον ύπνο. Δουλεύω συνέχεια και δεν κάθομαι».

Στην γιορτή που έστησαν προς τιμήν της ήταν και η πολύ καλή της φίλη Άννα Φόνσου η οποία εξέφρασε τις πιο θερμές ευχές της για την ηθοποιό, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζουν μία παράσταση μαζί.

Πηγή : newsbreak.gr

Πηγή: true.gr