Ζουγανέλη γάμος: Το μεσημέρι του Σαββάτου (10-10) και πιο συγκεκριμένα αυτή την ώρα τελείται ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου.

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι το ζευγάρι, λόγω κορονοϊού είχε αποφασίσει να αναβάλλει τον γάμο του τον οποίο είχε ορίσει για σήμερα, 10 Οκτωβρίου, τελικά άλλαξε ξανά σχέδια, αφού κάτω από άκρα μυστικότητα και με συνοπτικές διαδικασίες οργανώθηκαν όλα στις όμορφες Σπέτσες.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv είναι εκεί και οι πρώτες εικόνες από τον παραμυθένιο τους γάμο είναι πραγματικά μαγικές.

Η Ελεονώρα πιο ευτυχισμένη από ποτέ λάμπει μέσα στο κατάλευκο νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Ήρεμη, πανέμορφη και λαμπερή κρατά το χέρι του άντρα της και αυτή την ώρα ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

Δες τις πρώτες εικόνες στη galleryΗ Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο… στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, που είναι και η κουμπάρα, με την οποία είναι φίλοι χρόνια.

Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που έχει στο Χαλάνδρι. Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Οι δύο νέοι κεραυνοβολήθηκαν και μετά από καιρό αποφάσισαν να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Σε αυτή τη νέα αποκλειστική φωτογραφία είδαμε το ζευγάρι να χορεύει έξω από το εκκλησάκι ένα από τα παραδοσιακά τραγούδια του γάμου.

Τους νεόνυμφους συνόδεψαν στο χορό οι κουμπάροι αλλά και οι γονείς.

Δες φωτογραφίες

Πηγή: true.gr