Δείτε την ανάρτηση που έκανε η γνωστή γυμνάστρια στον λογαριασμό της στο Instagram

Η Ζωή Δημητράκου έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 5 Οκτωβρίου.

Η όμορφη γυμνάστρια , που γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του Mega σε εκπομπή γυμναστικής αλλά και από το J2US, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι καταφέρνοντας να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστό η ίδια αρκετές ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία και γράφοντας:«Λεωνίδας Πολυχρονόπουλος 5/10/21 Καλωσόρισες γιε μας».

O γάμος και το μωρό

Η όμορφη γυμνάστρια είναι παντρεμένη με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο και όπως και με την εγκυμοσύνη της, θέλησε να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας στην εκπομπή DOT, είχε πει για τον γάμο της: «Ήταν μετά το J2US, είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα. Το να συνδεθούν δύο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό είναι μεταξύ των συζύγων, είναι σημαντική ημέρα για αυτούς τους δύο». Και συνέχισε:
«Πήραμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε καλεσμένους 3-4 άτομα, ενώ κάναμε πολιτικό γάμο. Δεν μου αρέσει αυτή η στιγμή να τη δώσω στους άλλους, θέλω να μείνει σε μένα και τον σύντροφό μου. Οι γονείς μου δεν ήρθαν, ήταν στην Θεσσαλονίκη, ήταν με face time. Οι γονείς μου δεν μπορούν να έχουν παράπονο, παντρεύτηκαν οι δύο τους στη Γερμανία».

Ο ερχομός του παιδιού ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Πριν μερικές ημέρες η όμορφη μαμά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της από την πρώτη τους μεγάλη βόλτα γράφοντας:

«Σήμερα ο Λεωνίδας μας έχει γενέθλια παιδιά! ?
1 μήνας απόλυτης ευτυχίας… ευτυχίας που σαν και αυτή δεν είχε νιώσει η ψυχή μας μέχρι τώρα!
Το γιορτάσαμε λοιπόν με την πρώτη επίσημη μεγάλη βόλτα μας στη μαρίνα του Φλοίσβου!
Και εννοείται οι ευχές σας είναι πάντα καλοδεχούμενες και μας κάνουν πολύ χαρούμενους!!!».

Ακολούθησε ακόμα μια ανάρτηση με την μαμά και τον γιο της στο καρότσι.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από τις λιγοστές αναρτήσεις που έχει κάνει η ευτυχισμένη μαμά με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Πηγή: mothersblog.gr

Πηγή: true.gr