Η Ζωή Δημητράκου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Ζωή Δημητράκου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο στο «Just the 2 of us», με coach τον Λευτέρη Πανταζή, έγινε μανούλα και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς καθώς είχε αποφασίσει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γυμνάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με το Θανάση Πολυχρονόπουλο και το αποκάλυψε με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια αποκάλυψε πως ο γιος της γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου και πως θα ονομαστεί Λεωνίδας.

Θυμίζουμε πως η Ζωή Δημητράκου, τον περασμένο Φεβρουάριο, παντρεύτηκε κρυφά με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της Θανάση Πολυχρονόπουλο.


«Ήταν μετά το J2US, είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα. Το να συνδεθούν δύο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό είναι μεταξύ των συζύγων, είναι σημαντική ημέρα για αυτούς τους δύο» είπε η Ζωή και συνέχισε:

«Πήραμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε καλεσμένους 3-4 άτομα, ενώ κάναμε πολιτικό γάμο. Δεν μου αρέσει αυτή η στιγμή να τη δώσω στους άλλους, θέλω να μείνει σε μένα και τον σύντροφό μου. Οι γονείς μου δεν ήρθαν, ήταν στην Θεσσαλονίκη, ήταν με face time. Οι γονείς μου δεν μπορούν να έχουν παράπονο, παντρεύτηκαν οι δύο τους στη Γερμανία, με ένα ζευγάρι που τους πάντρεψε», είχε δηλώσει στην εκπομπή DOT.

Η Ζωή Δημητράκου είναι πολύ ευτυχισμένη

Έφερε στον κόσμο το πρώτη της παιδί


Αυτός είναι ο άντρας της ζωής της

Το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr