Η Ζέτα Μακρυπούλια μετράει πολλά κατορθώματα στην καριέρα της. Έχει γίνει μοντέλο, ηθοποιός σε πασίγνωστες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης, παρουσιάστρια εκπομπών που μας έχουν κρατήσει συντροφιά πολλές ώρες της εβδομάδας. Ο χώρος του θεάματος είναι ξεκάθαρα το στοιχείο της και κάθε δραστηριότητα που αναλαμβάνει τη φέρνει εις πέρας με εξαιρετική επιτυχία.

Σαν χτες θυμόμαστε που υποδύθηκε την Αμαλία στο Παρά Πέντε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πώς να επιλέγει το team του. Όλοι οι ηθοποιοί που είδαμε στη σειρά ήταν λες και πραγματικά φτιάχτηκαν για τους χαρακτήρες που ανέλαβαν και η Ζέτα ήταν μία από αυτές που θυμόμαστε μέχρι σήμερα.

Το κορίτσι αυτό, πέρα από τα διάφορα ταλέντα του, είναι και πολύ όμορφο. Ψηλή, ξανθιά, με υπέροχα γαλάζια μάτια, και ένα ταπεραμέντο που συνδυαστικά κερδίζει κατευθείαν τον καθένα.

Με την άφιξη του καλοκαιριού, ένα πράγμα περιμένουμε πώς και πώς κι αυτό είναι τα μπάνια μας στη θάλασσα. Στο ίδιο mood είναι και όλοι οι διάσημοι, γι’ αυτό και πλέον το Instagram είναι γεμάτο με beach photos.

Η Ζέτα, λοιπόν, έβαλε το ολόσωμο μαγιό της και άφησε άφωνους τους followers της με το απίστευτο κορμί της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες.

Πηγή: true.gr