Σαν βόμβα έπεσε πριν λίγο καιρό η είδηση πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 12 χρόνια σχέσης. Τίποτα δεν προμήνυε πως το ζευγάρι θα αποφάσιζε να χαράξει διαφορετικές πορείες αφού όλα έδειχναν να κυλούν ήρεμα, ωστόσο όπως η ίδιοι άφησαν να γίνει γνωστό ο λόγος που τους οδήγησε στην απόφαση αυτή είναι η κόπωση που έφεραν τα τόσα χρόνια κοινής ζωής.

Και παρότι οι δυο τους ήταν μαζί για πάνω από μια δεκαετία και αποτελούν και οι δυο, δυο αναγνωρίσιμα και πολύ αγαπητά πρόσωπα στο κοινό, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη σχέση τους.

1.Κανείς δεν πήγαινε στην πρεμιέρα του άλλου ώστε να μη γίνουν πόλος έλξης της προσοχής εις βάρος της εκάστοτε παράστασης ή συναυλίας.

2.Πάντα έκαναν μια εβδομάδα διακοπές χωριστά

3.Είχαν νοικιάσει μια υπερπολυτελή βίλα στο Ρέθυμνο και πήγαιναν εκεί δυο εβδομάδες από το 2014 μέχρι το 2019.

4.Συγκατοίκησαν αρκετά χρόνια μετά τη γνωριμία τους και πιο συγκεκριμένα μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια στο Κολωνάκι το 2012. Μέχρι τότε υπήρχε κάτι σαν άτυπος όρος να ζουν σε χωριστά σπίτια. Κατόπιν η Ζέτα μετακόμισε στη Γλυφάδα, μια περιοχή που, όπως έλεγε, λατρεύει.

5.Το θέμα της οικογένειας ήταν κάτι που δε τους ενδιέφερε. Γι΄ αυτό και δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

6.Ο ένας σεβόταν τον άλλο. Υπήρχε μεταξύ τους μια πολύ ήρεμη σχέση.

7.Το πρώτο καλοκαίρι του έρωτά τους άλλαξαν συνήθειες και πήγαν μυστικά απ΄ όλους στο σπίτι της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Αίγινα, μόνοι τους.

8.Υπήρχε ένας άτυπος νόμος ότι κανένας από τους φίλους τους δε θα μιλούσε για εκείνους δημοσίως.

9.Κανένας τους δεν επενέβαινε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του άλλου.

10.Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ζουν χωριστά από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr