Βγαλμένη από ταινία τρόμου είναι η περιπέτεια που έζησε μια Τεξανή μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σε όλη της ζωή θα θυμάται μια γυναίκα από το Τέξας την εμπειρία που έζησε μέσα στο δωμάτιό της. Διότι αυτό που βίωσε ενώ κοιμόταν θα μπορούσε να είναι εφιάλτης βγαλμένος από ταινία θρίλερ.

Η Άννα Καρντένας ξύπνησε ένα πρωί στις 4, όταν ένιωσε μια περίεργη αίσθηση στο σώμα και το κεφάλι της. Γρήγορα συνειδητοποίησε ότι πάνω της είχε αίμα, το οποίο είχε πέσει και στο κρεβάτι της. Κοίταξε το ταβάνι και έντρομη είδε ότι το αίμα έσταζε από εκεί, με τον ανεμιστήρα να το σκορπίζει σε όλο το δωμάτιο.


«Σοκαρίστηκα. Δεν ήταν πραγματικότητα αυτό που ζούσα αλλά ένας εφιάλτης και ήθελα να ξυπνήσω», ανέφερε λίγο αργότερα. «Κάλεσα τη συντήρηση και τους είπα τι συμβαίνει. Τους είπα ότι έπεφτε αίμα πάνω μου», συνέχισε, με τους συντηρητές να δυσκολεύονται αρχικά να την πιστέψουν.

Το τμήμα συντήρησης του κτηρίου έσπευσε στο σπίτι της γυναίκας και τότε ανακάλυψαν ότι τους έλεγε αλήθεια. Ο γείτονάς της που έμεινε στο πάνω όροφο, ένας άντρας ηλικίας 55 έως 70 ετών, είχε πεθάνει από φυσικά αίτια και το σώμα του ήταν εκεί για 5-6 ημέρες.


Το πτώμα του άντρα ήταν σε αποσύνθεση. «Οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμά του και βρήκαν το πτώμα πάνω ακριβώς από το σημείο που είναι ο ανεμιστήρας μου. Είχε χαλί, αλλά το αίμα το διαπέρασε και έσταξε από το ταβάνι μου», εξήγησε η Καρντένας.

«Το αίμα μόλυνε όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα. Το κρεβάτι, τα έπιπλα, τα ρούχα, τα σεντόνια μου. Δεν έχω που αλλού να μείνω τώρα, καθώς όλα τα υπάρχοντά μου έχουν μολυνθεί», συμπλήρωσε η Άννα που έχει απευθυνθεί στην πλατφόρμα GoFundMe προκειμένου να τις βρει προσωρινή κατοικία και τα απαραίτητα προσωπικά αντικείμενα, μέχρι να γίνει βιολογικός καθαρισμός στο σπίτι της.

πηγη: gazzetta.gr

Πηγή: true.gr