Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, όπου μίλησε για την οικογένειά του, την κρίση στον γάμο του αλλά και την αποχή του από την τηλεόραση. Μεταξύ άλλων μάλιστα, ξέσπασε λόγω μερικών φημών που είχαν βγει μετά το τραγικό περιστατικό που έζησε η Μαρία Κορινθίου έξω από το σπίτι της.

«Έχω ευθύνη του εαυτού μου. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι. Θέλω να παίξω με την Μαρία. Όλα αυτά τα χρόνια το τρενάρουμε. Πιστεύω πάρα πολύ στη Μαρία. Νομίζω ότι είμαστε από τα ζευγάρια που δεν έχουμε εκμεταλλευτεί την κοινή μας πορεία σαν ανδρόγυνο. Τη Μαρία την εκτιμώ πάρα πολύ υποκριτικά, την εκτιμώ ως επαγγελματία. Είμαι πολύ αυστηρός μαζί της», είπε αρχικά.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Αϊβάζη

Και συνέχισε ξεσπώντας: «Κάποιοι σπεύσανε να πούνε ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο. Εκεί δεν θα κινηθείς δικαστικά όταν έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν δίνω δεκάρα για οποιονδήποτε θέλει να πιαστεί από το οτιδήποτε ή να σχολιάσει. Δεν θα ασχοληθώ καν μαζί του. Δεν θα ασχοληθώ με πράγματα τα οποία είναι ανήθικα, προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη της οικογένειας μου. Η δουλειά μου ως πατέρας και ως σύζυγος είναι να προστατεύσω την οικογένεια μου.».

«Είμαστε απλοί άνθρωποι. Οι απλοί άνθρωποι, τσακώνονται, γελάνε, ερωτεύονται… Εμείς γιατί να διαφέρουμε από τα αλλά ζευγάρια;», είπε για την κρίση στον γάμο του.

«Ζούμε σε έναν κόσμο της δειλίας και της ανθρωποφαγίας»
Συνέντευξη στο «ΕΓΩ» παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε ανοιχτά για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί ανά καιρούς για διάφορους λόγους η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και για τον τρόπο στον οποίο έχουν κινηθεί προκειμένου να αντιμετωπίσουν όσο πιο πολύ γίνεται τα κακεντρεχή σχόλια που γίνονται στο πρόσωπό τους.

Αγανακτείτε με τα αρνητικά σχόλια που κάνουν στην Μαρία; Εκείνη μας είχε απαντήσει ότι πλέον είναι αναμενόμενα από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων, εσείς όμως πως αντιδράτε; Έχετε πάρει τηλέφωνο κάποιον και του έχετε πει «ως εδώ»;

Όχι, είμαι ένας άνθρωπος πολύ της λογικής και ποτέ δεν με ενδιέφερε τι έλεγαν οι άλλοι ή πως σχολιάζει κάποιος κακοπροαίρετα κάτι. Σίγουρα όμως ότι δεν κινείται στα πλαίσια της ηθικής μπορώ να το αντιμετωπίσω και να κάνω για αυτό όπως για παράδειγμα να κινηθώ νομικά. Μέχρι τώρα έχω δικαιωθεί σε αυτό. Ζούμε σε έναν κόσμο της δειλίας και της ανθρωποφαγίας. Ο οποιοσδήποτε μπορεί πλέον να σηκώσει ένα τηλέφωνο ή ένα πληκτρολόγιο και να πει οτιδήποτε θέλει να πει για οποιονδήποτε λόγο. Κρύβεται κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο και νομίζει ότι μπορεί να πει ότι θέλει και ότι είναι αλώβητος αλλά δεν είναι έτσι. Ισχύουν οι νόμοι για οποιονδήποτε και μπορείς να βρεις και να εντοπίσεις τον οποιονδήποτε και να δικαιωθείς αν κάποιος επιδιώξει να σε πειράξει ηθικά.

Η Μαρία όντως έχει δεχθεί πολλές φορές ανήθικο πόλεμο και καταντάει λίγο κουραστικό πια αλλά και πάλι έχει δικαιωθεί πολλές φορές. Και τώρα βρισκόμαστε δικαστικά γιατί την βρήκαμε την άκρη αλλά δεν είμαστε από τους ανθρώπους που θα πουλήσουμε κάτι ή που θα προσπαθήσουμε συνέχεια να είμαστε στα media. Είμαστε ακριβώς το αντίθετο και αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω γιατί εγώ προσωπικά απέχω από συνεντεύξεις κι από προβολές αν δεν έχω λόγο να επικοινωνήσω μια δουλειά μου. Δεν το βρίσκω σωστό εγώ προσωπικά και απέχω σαν ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι σε όλη αυτήν την «κιτρινάδα» από τις κακές δουλειές, από τις κακές δημοσιογραφικές συνεντεύξεις που ο καθένας προσπαθεί να εκμαιεύσει ότι θέλει και να το γράψει όπως θέλει. Νομίζω ότι μετά από 17 χρόνια έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω αυτό.

Πηγή: Υouweekly.gr

Πηγή: true.gr