“Την αγάπη να την έχουν για τον εαυτό τους και να μην την λένε ανοιχτά και φανερά στο πάνελ όταν πάνε να δώσουν συνέντευξη” τονίζει, ενοχλημένος, ο Χρήστος Μακρίδης.

Καλεσμένος στο Love It βρέθηκε ο Χρήστος Μακρίδης, το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει την Ιωάννα Μαλέσκου λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση από το Big Brother. Ο αντιδήμαρχος, ωστόσο, είχε διάθεση να απαντήσει έμμεσα και άμεσα σε όλα.

Έτσι, μεταξύ άλλων, στην αρχή της συνέντευξης, ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα – φωτιά τόσο στον Γιώργο Τσαλίκη όσο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μακρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω, πριν ξεκινήσει οτιδήποτε, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε τρεις ανθρώπους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στα παιδιά που ασχολήθηκαν μαζί μου και μου άνοιξαν τα μάτια, . Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Τσαλίκη, έναν άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης που στα social media έγραψε ότι είμαι βλαχοδήμαρχος και πρέπει να φύγω. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλοφρόνηση του, είναι πάρα πολύ σωστή. Είναι ένας άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης και εμείς, στην τοπική αυτοδιοίκηση, αγαπάμε τους πάντες και δεν μιλάμε για κανέναν άσχημα».

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Παπαδόπουλο που, πριν γίνω αντιδήμαρχος ήμουν ένας άνθρωπος της νύχτας και ιδιοκτήτης καφέ μπαρ, πήγαινα πάρα πολλές φορές και τον άκουγα γιατί θεωρούσα ότι ήταν παιδί δίκαιο και καλό. Αυτή τη στιγμή, αυτοί οι άνθρωποι διαμορφώνουν την κατάληξη του παιχνιδιού» πρόσθεσε με θάρρος ο Χρήστος Μακρίδης.

«Την αγάπη να την έχουν για τον εαυτό τους και να μην την λένε ανοιχτά και φανερά στο πάνελ όταν πάνε να δώσουν συνέντευξη».

Πηγή: true.gr