Τριαντάφυλλος: Ο γνωστός τραγουδιστής ξεσπάθωσε κατά του Νίκου Μουτσινά. Ο Νίκος Μουτσινάς μας κρατά συντροφιά με το χιούμορ και τις ατάκες του αλλά συχνά γίνεται εύκολα παρεξηγήσιμο κάτι που λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου. Άλλοι αγαπούν να τον ακούν και άλλοι τον θεωρούν αγενή.

Τριαντάφυλλος κατά Μουτσινά: Απαντάει στην ανοιχτή κόντρα τους
Ο Τριαντάφυλλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον Νίκο Μουτσινά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Ο τραγουδιστής απάντησε στην ατάκα του παρουσιαστή, ο οποίος δήλωσε ότι θα σταματήσει την τηλεόραση, επειδή εκείνος δεν θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του. Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χεσ…! Χεσ… πραγματικά! Ας σταματήσει, καλύτερα. Στενοχωρήθηκα όταν μου το είπες, θα ακυρώσω τις συναυλίες μου στην Αμερική».

Μάλιστα στη συνέχεια, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, θέλησε να εξηγήσει για ποιον λόγο αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο: «Όταν είσαι σε μία ζούγκλα, περνάς χίλια δύο, είσαι όπως είσαι και ένας τύπος κάθε μεσημέρι σε κράζει, σε βλέπει η οικογένειά σου, σε βλέπει το παιδί σου, χωρίς να μπορείς να απαντήσεις. Ναι ρε μάγκα, χαλάρωσε λίγο, περνάνε δύσκολα κάποιοι άνθρωποι, δεν χρειάζεται να τους ρίξεις άλλη μία να πάνε στον γκρεμό». Η κόντρα του παρουσιαστή και του τραγουδιστή ξεκίνησε από τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου, πως αρνείται να πάει ως καλεσμενος στην εκπομπή του Νίκου Μουστινά στο «Καλό Μεσημεράκι».

«Όχι δεν θα πήγαινα ποτέ (στον Νίκο Μουτσινά) γιατί είπε πολλά άσχημα πράγματα, τα οποία πείραξαν την οικογένειά μου κι έθιξαν και προσωπικότητες. Αν όμως θέλει, μπορούμε να καθίσουμε με ένα μικρόφωνο και να πούμε τις αλήθειες μας. Σε ουδέτερο κανάλι, όχι στο δικό του».

Πηγή: true.gr