Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή Love it η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο, αποκάλυψε πως ο ετεροθαλής αδερφός της το τελευταίο διάστημα δέχεται λεκτική και σωματική βία από συμμαθητές του και παρά το γεγονός πως έχουν αποδείξεις, κανείς από το σχολείο δεν κάνει τίποτα. (δες εδώ όλα όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη)

Λίγη ώρα ωστόσο μετά από αυτή της την εμφάνιση, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε μια σειρά από isntastories στα οποία ανέφερε πως ένας γονιός από το σχολείο του αδερφού της ενόχλησε τη μητέρα της στη δουλειά για να ζητήσει εξηγήσεις ενώ η δασκάλα του ίδιου σχολείου απειλεί ότι θα πάει σε δικηγόρο επειδή το μοντέλο μίλησε δημόσια γι΄αυτό το θέμα.

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε μήνυμα από τη μητέρα μου που μου έλεγε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά και πήγε και την ενόχλησε στη δουλειά της. Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο.

Τόσο καιρό για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά κάποια τέτοια κίνηση δεν την κάνατε. Από τη στιγμή όμως που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πως θα το καλύψετε, όχι πως θα το φτιάξετε. Επειδή λέτε και μιλάτε για δικηγόρους, εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε» λέει φανερά εκνευρισμένη στα βίντεό της η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συμπλήρωσε γράφοντας,

«Αν είναι δυνατόν, έφυγε αυτός ο άνθρωπος να πάει στη δουλειά της μητέρας μου να ζητήσει τον λόγο που δεν ανέφερα ούτε την περιοχή. Σας πειράζει που ακούγεται αλλά δε σας πειράζει αυτό που κάνουν τα παιδιά σας και αντί να τα μαζέψετε τα σιγοντάρετε».

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr