Δείτε τι δήλωσαν

Πυξ Λαξ: Ξεκαθαρίζουν ότι έχουν πάψει να συνεργάζονται εδώ και χρόνια με τον κατηγορούμενο ντράμερ και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια της μικρής

Με ανακοίνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το διάσημο συγκρότημα των Πυξ Λαξ που άφησε εποχή στην ελληνική ροκ, παίρνουν θέση για την υπόθεση παιδοφιλίας που αφορά τον ντράμερ Γ.Γ., ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα.

Στην ανάρτησή τους οι Πυξ Λαξ αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μουσικός δεν συνεργάζεται με το συγκρότημά τους από το 2012. Το συγκρότημα των Μπάμπη Στόκα, Φίλιππου Πλιάτσικα και Μάνου Ξυδούς ξεκαθαρίζει ότι δεν γνώριζε την υπόθεση και ότι έχει πάψει να συνεργάζεται μαζί του για λόγους διαφορετικούς από αυτούς που κατηγορείται και ότι έκτοτε δεν είχε επικοινωνία μαζί του. Μάλιστα εκφράζουν τη λύπη τους για όσα βίωσε το μικρό κοριτσάκι στα χέρια του ντράμερ και αναφέρουν ότι δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια:

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα που σοκαρισμένοι είδαμε και αναφέρουν το όνομα της μπάντας .Οι Πυξ Λαξ ιδρύθηκαν το 1989 και ήταν ο Μπάμπης Στόκας ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μάνος Ξυδούς με εκπρόσωπο του συγκροτήματος το Νίκο Λώρη .Στα 30 και πλέον αυτά χρόνια έχουμε συνεργαστεί με εκατοντάδες μουσικούς και τεχνικούς . Ο συγκεκριμένος μουσικος που αναφέρεται στα δημοσιεύματα έχει πάψει να συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και χρόνια. για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του .Όπως φυσικά δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε κάτι τόσο προσωπικό γι αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν. Τον πρώτο λόγο έτσι κι αλλιώς σ αυτά τα θέματα έχει η δικαιοσύνη. Το πιο βασικό και σημαντικό για μας αυτή την ώρα όμως είναι ότι θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και την βαθιά μας λύπη σ αυτή την οικογένεια και σ αυτό το κορίτσι που βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο για την ψυχή του και το σώμα του ,όπως και σε κάθε θύμα τέτοιων καταστάσεων που δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψουν και μας συγκλονίζει κάθε φορά» καταλήγουν.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πηγή: true.gr