Ο μεγάλος ηθοποιός Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών «βυθίζοντας» στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Χρήστες του Twitter αποχαιρέτησαν τον μεγάλο ηθοποιό, Κώστα Καζάκο και αναφέρουν πως θα είναι «ξανά μαζί με το Τζενάκι του».

Κώστας Καζάκος: O έρωτας με την Τζένη Καρέζη ξεκίνησε από μία παρτίδα τάβλι

Ο έρωτας της Τζένης Καρέζη με τον Κώστα Καζάκο, όπως έγραφε παλιότερα το Καρφί, ξεκίνησε με μία παρτίδα τάβλι στα γυρίσματα της ταινίας «Κοντσέρτο για Πολυβόλα» στον Ισθμό της Κορίνθου. «Αργούσε το γύρισμα, κάτσαμε δύο-τρείς ώρες να περιμένουμε. Καθόμασταν κάτω από μία ελιά και παίζαμε τάβλι. Ήταν ταβλαδόρισσα η Τζένη. Μανιακή ταβλαδόρισσα. Μεγάλη παρτίδα τάβλι! Τράβηξε 27 χρόνια!», είχε δηλώσει ο Κώστας Καζάκος στην κάμερα της εκπομπής «Η Μηχανή του χρόνου».

Κώστας Καζάκος

«Θα ήθελα να είχα γνωρίσει πιο πριν τον Κώστα. Να είχα κερδίσει τα χαμένα χρόνια. Τίποτα άλλο. Βλέπεις εγώ σε όλη μου τη ζωή περίμενα τον Καζάκο. Δεν τον είχα βρει και περιπλανιόμουν», είχε εξομολογηθεί η Τζένη Καρέζη. Τον Απρίλιο του 1969 η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους Κωνσταντίνου. Η Τζένη Καρέζη έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1992.

Πλέον από σήμερα το μεγάλο αυτό ζευγάρι της ζωής και της σκηνής ξανασυναντιέται, αφού ο μεγάλος ηθοποιός άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή.

Δείτε ορισμένα tweets:

Πηγή: true.gr