Εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής (14/06) η 10χρονη, η οποία χάθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13/06) στις Αχαρνές.

Η μικρή επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρας της και όπως είπε είναι καλά. Το κορίτσι βρέθηκε σε ένα σπίτι στην περιοχή

Η επιστροφή του μικρού κοριτσιού στην οικογένειά της καταγράφηκε σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Το παιδί ήταν σε ένα σπίτι και πάμε στην Ασφάλεια τώρα», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού. «Μου είπε ότι την έβαφε μια γυναίκα σε ένα σπίτι», ανέφερε η μητέρα της Ιωάννας.

Δείτε το βίντεο:

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το Σάββατο (13/06), τις βραδινές ώρες, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

«Βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα στις Αχαρνές και χάθηκε το παιδί», είπε ο πατέρας του κοριτσιού το πρωί της Κυριακής στο Open.

Όπως δήλωσε, το παιδί δεν πήγε στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται κοντά στην κατοικία αλλά σε ένα άλλο, λίγο πιο μακριά, στην λεωφόρο Καραμανλή και χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή, κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή οι Αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ υπογράμμισε ότι το παιδί για πρώτη φορά απομακρύνθηκε τόσο πολύ από την κατοικία τους. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η μικρή δεν πήγαινε πουθενά «χωρίς τη μητέρα της».

Πηγή: true.gr