Θα φάμε… κουφέτα το 2022

Μια «βόμβα» πέφτει στη showbiz, η οποία σχετίζεται και με τον Σκλαβενίτη, με τον εγγονό του Σπύρου Σκλαβενίτη να παντρεύεται Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο, η οποία είναι εξαφανιστεί εδώ και περίπου δύο χρόνια, σε ένα ευχάριστο γεγονός μετά το θάνατο που έφερε το πένθος.

Ο λόγος γίνεται για την Ευαγγελία Αραβανή. Παρότι έχουν ακουστεί απίστευτα πράγματα για την εντυπωσιακή ξανθιά που έχει κάψει ουκ ολίγες καρδιές με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και έχει προσφέρει μερικές απο τι καλύτερες παρουσίες αλλά και εκπομπές της τηλεόρασης η αιτία είναι μόνο μια.

Η Ευαγγελία Αραβανή ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της τα τελευταία αυτά χρόνια που έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί απο τα τηλεοπτικά και ο λόγος δεν είναι άλλος απο τον έρωτα, αφού ζει τον έρωτα της στο πλευρό του επιχειρηματία Σπύρου Λάζαρη.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι για πρώτη φορά αποκαλύπτουν μάλιστα πως η αιτία της αποχώρησης της απο τη showbiz δεν είναι άλλος απο τον γάμο που ίσως να έχουμε μάλιστα ακόμα και μέσα στο 2022.

Άλλωστε το ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια συζεί με την σχέση τους να έχει δοκιμαστεί πολλές φορές και όπως δηλώνουν εκείνοι που τους γνωρίζουν έχουν καταφέρει να νικήσουν όλα εκείνα τα προβλήματα που είχαν κατα καιρούς, αφού ο έρωτας τους είναι πολύ δυνατός.

Η απόφαση τους να συγκατοικήσουν πάρθηκε λίγο πριν την πρώτη καραντίνα και το ζευγάρι κατάφερε να περάσει πάρα πολύ χρόνο μαζί και να μάθει ο ένας τον άλλον.

Ποιος είναι ο Σπύρος Λάζαρης
Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι ο Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος μιας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Ο ιδρυτής της δυναστείας, Σπύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2006, ήταν παππούς του, καθώς ο Σπύρος είναι παιδί της κόρης του σπουδαίου επιχειρηματία.

Μπορεί ο ίδιος να μην διαφημίζει αυτή τη συγγένεια, όμως είναι γνωστή στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους.

Σύμφωνα με τη «Realnews», το ζευγάρι πρόσφατα διασκέδασε στο μαγαζί που τραγουδά ο Νικηφόρος, και έπειτα από ένα 24ωρο γλέντησαν με τις επιτυχίες του Λευτέρη Πανταζή και του Θέμη Αδαμαντίδη, γιορτάζοντας μετά μουσικής τα γενέθλια του Λάζαρη, με τον Λε-Πα να αφιερώνει στην Αραβανή το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου»!

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η σχέση βρίσκεται σε στέρεες βάσεις και όλοι περιμένουμε να συμβεί μέσα στο επόμενο χρόνο ο γάμος και να απολαύσουμε νυφούλα την Ευαγγελία Αραβανή.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πηγή: true.gr