Ησειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha είναι μια αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών εδώ και 8 χρόνια. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε αυτή, από την πρώτη της σεζόν, είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο συμπαθέστατος τηλεοπτικός «Κυρ Ηλίας». Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρισκόταν στα γυρίσματα της σειράς, την Παρασκευή 11 Ιουνίου, όταν είχε ένα μικρό ατύχημα στο γόνατό του.

Ένα δυσάρεστο απρόοπτο ήταν αρκετό για να διακοπεί το γύρισμα και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης να μπορέσει να βάλει λίγο πάγο στο γόνατό του, το οποίο χτύπησε στην γωνία ενός τραπεζιού στο set. Διάλειμμα για τον τραυματία, διάλειμμα και για την τηλεοπτική του παρτενέρ, την Κλέλια Ρένεση που σκέφτηκε να καταγράψει τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να της διηγείται το ατύχημά του on camera. Τα τρυφερά λόγια που αντάλλαζαν και το χιούμορ τους ήταν αρκετά για να κάνουν το επώδυνο χτύπημα να φαίνεται ανώδυνο στα δικά μας μάτια.

Το ζευγάρι των Καίτη και Ηλία, των ηρώων που υποδύονται η Κλέλια Ρένεση και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ετοιμάζεται για νέες τηλεοπτικές περιπέτειες στα επεισόδια της σειράς που θα προβληθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Η Μένη φέρνει γκίνια στη μία και τύχη στον άλλο, ενώ ο Ηλίας αρχίζει να ασχολείται υπερβολικά με την εμφάνισή του και η Καίτη προσπαθεί να του δείξει ότι υπάρχει κίνδυνος να γίνει γελοίος.

«Με τον Βλαδίμηρο είχαμε μια σύμπνοια και ήξερα ότι θα είχαμε μια καλή συνεργασία. Είχε γερά θεμέλια η περσόνα που φτιάχτηκε, νιώθω ευλογημένη που την ενσαρκώνω εγώ. Στο δρόμο μου λένε όλοι να πω: “Κυρ Ηλία” και ξενερώνουν όταν μιλάω κανονικά» είχε δηλώσει η Κλέλια Ρένεση στην εκπομπή “Happy Day” για τη συνεργασία τους αλλά και τον ρόλο της, ενώ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρόσθετε: «Θαυμάζω την Κλέλια για την προφορά, δεν είναι εύκολο».

«Αν καταγράφαμε όσα γίνονται στα γυρίσματα, θα μπορούσαμε να είχαμε γράψει μια νέα σειρά», σημείωνε τότε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και μία γεύση από το τι εννοούσε, μόλις την πήρες.

Πηγή : ladylike.gr

Πηγή: true.gr