Αμήχανες στιγμές έζησαν μέλη του δημοτικού συμβουλίου μιας πόλης στη βόρεια Ισπανία, όταν ένας συνάδελφός τους αποφάσισε να κάνει ντους στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Την παραίτησή του υποχρεώθηκε να υποβάλει ένας δημοτικός σύμβουλος σε βόρεια περιφέρεια της Ισπανίας, έπειτα από την απίστευτη γκάφα στην οποία υπέπεσε, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου της Τορελαβέγκα αποφάσισαν μέσα στην εβδομάδα να πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν ορισμένα από τα προβλήματα της περιοχής. Μάλιστα, η τηλεδιάσκεψη μεταδιδόταν live τόσο για τους δημοσιογράφους όσο και για τους δημότες.

Με τη συζήτηση να… τραβάει χρονικά, ο Μπερνάρντο Μπουστίγιο, εργαζόμενος με μερική απασχόληση στον δήμο, ανησύχησε πως δεν θα προλάβει να κάνει ένα ντους, ώστε να μεταφέρει, στη συνέχεια, την κόρη του στις υποχρεώσεις της και να πάει αργότερα στην άλλη του δουλειά, αυτή του δάσκαλου κολύμβησης.

Έτσι, αποφάσισε να πάρει το laptop στο μπάνιο του σπιτιού του και να ελαχιστοποιήσει την οθόνη, ώστε να μπορεί να ακούει όσα λέγονται, την ώρα που θα κάνει ντους.

Ωστόσο, μάλλον κάτι δεν έκανε σωστά και την ώρα που οι συνάδελφοί του συζητούσαν για το πώς θα καθαρίσουν ένα τοπικό ποτάμι, η εικόνα του μέσα στο ντους εμφανίστηκε στην κάτω αριστερή πλευρά της κεντρικής οθόνης!

Κι αν στην αρχή, το διαχωριστικό τζάμι της ντουζιέρας κάλυπτε τη δραστηριότητα του Μπουστίγιο, όταν εκείνος βγήκε για να απαντήσει στο κινητό του τηλέφωνο, χωρίς να αντιληφθεί τις εκκλήσεις των συναδέλφων του για «προσοχή», τότε έγιναν… τα αποκαλυπτήρια!

Ακολούθησαν σχόλια… πανικού, μέχρι τη στιγμή που ο δήμαρχος ανέλαβε δράση και διέκοψε την τηλεδιάσκεψη!

Το περιστατικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τον Μπουστίγιο να διευκρινίζει ότι επρόκειτο για ένα αθώο ατύχημα, να ζητήσει συγνώμη από όσους ενόχλησε η εικόνα του και να παραιτηθεί από τα κοινά… «Δεν μπορώ παρά να μετανιώνω που το τέλος της πολιτικής μου ζωής… έχει να κάνει με τη γυμνή μου εικόνα, κάτι που δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση», ανέφερε.

πηγη: protothema.gr

Πηγή: true.gr