Εξιτήριο πήρε ο Άκης Τσοχατζόπουλος από το νοσοκομείο, ωστόσο η υγεία του είναι επιβαρυμένη. Η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη μίλησε για εκείνον αλλά και τον μονάκριβο γιο τους στη εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού εξήγησε πως πήγαν στον Άγιο Γεράσιμο κάνοντας μια μικρή απόδραση προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα που έκανε για τη υγεία του συζύγου της.

«Είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Χτες πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό. Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς. Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά» είπε στην εφημερίδα.

Η ίδια αναφέρθηκε ακόμα και στον γιο τους:

«‘Είναι ένας κούκλος, θεός, υπέροχος μαθητής. Θέλει στις 22 να γυρίσουμε για να διαβάσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Η στάση ζωής αυτού του παιδιού είναι λεβέντικη, είναι ένας ήρωας».

Πηγή: true.gr