Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα του Happy Day, ανακοινώνοντας ότι το Dancing with the Stars θα βρίσκεται στην τηλεοπτική οθόνη για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, καθώς αλλάζει ημέρα. Από τις 17 Δεκεμβρίου το σόου χορού θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

«Είναι πάρα πολύ ωραία αυτή η αλλαγή, είναι πολύ ωραίο νομίζω να κάνουμε γιορτές με τον κόσμο. Η αλλαγή της ημέρας είναι πολύ πιο βολική γιατί δεν έχουν τα παιδιά σχολείο την επόμενη ημέρα. Την Κυριακή γυρνάω πολύ αργά και ξυπνάω πολύ νωρίς για να ετοιμάσω τη μικρή για το σχολείο» ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars αποκάλυψε στην Όλγα Λαφαζάνη ότι μίλησε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Δε μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα ακριβώς με τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, απλά κάπως με έπνιξε το δίκιο και το παράπονο. Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του, όπως την αισθάνεται» σχολίασε αρχικά.

«Πριν μία εβδομάδα, δέκα ημέρες, μιλήσαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο και τα λύσαμε. Και από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον είναι όλα εντάξει και από όσο ξέρω και από τη δική της. Οπότε όλα καλά. Το συζητήσαμε και συνειδητοποίησα εγώ τουλάχιστον ότι πολύ πιθανόν κάποια πράγματα να ειπώθηκαν και να μεταφέρθηκαν και στις δύο πλευρές αλλιώς από ό,τι ήταν. Πέρα από αυτό δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, προς Θεού» κατέληξε η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr