Σε ντελίριο συνωμοσιολογίας και ψεκασμένων θεωριών σχετικά με τον κορωνοϊό και το εμβόλιο, επιδόθηκε από του βήματος της Βουλής, ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τα άλλα κόμματα, καθώς αρχικά κατηγόρησε μια σειρά από κορυφαίους γιατρούς. «Τι δουλειά έχει η Λινού με ΜΚΟ; Τι δουλειά έχει ο Μαγιορκίνης σε εταιρία για AIDS να μιλάει για κορωνοϊό; Και ο Σύψας τα ίδια. Έχουν πάρει λεφτά από εταιρείες για έρευνα και προβάλλουν την τρομολαγνεία», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βελόπουλος.

Απαντώντας σε χαρακτηρισμούς περί «ψεκασμένων», ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολίασε: «Προτιμώ να είμαι ψεκασμένος αλλά όχι μπολιασμένος με κάθε Χασάν. Και περιμένει ο Πρωθυπουργός να πάω να εμβολιαστώ μαζί του και να πάρω το κόστος – ενώ έχω επιφυλάξεις – της επιλογής προς το θάνατο. Τον δικό μου πατέρα πειραματόζωο δεν θα τον κάνω», είπε ο Κυρ. Βελόπουλος. Τέλος,αναφέρθηκε απαξιωτικά στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Αλβέρτο Μπουρλά, λέγοντας ότι «κάναμε μεγάλο επιστήμονα τον κτηνίατρο».

Πηγή: true.gr