Όπως έγινε γνωστό τα περασμένα 24ωρα, η Νανά Παλαιτσάκη και ο Βασίλης Μιχαλόπουλος χώρισαν επεισοδιακά και έχουν ανταλλάξει εξώδικα, μηνύσεις και αλληλοκατηγορίες. Ο πρώην σύντροφος της δημοσιογράφου, μάλιστα, συνελήφθη στις 10 Απριλίου, ύστερα από καταγγελία της ίδιας για εξύβριση και απειλές.

Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος μίλησε στο T-live, το μεσημέρι της Τρίτης. «Κοντεύω να πάθω καρδιά με όλα αυτά, έχω χάσει τον αδερφό μου, 56 χρονών. Έχω ένα πένθος και συν τοις άλλοις έχω μια μητέρα να διαχειριστώ 82 χρονών και διαβάλλομαι από παντού» είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με το που της ζήτησα να χωρίσουμε, ήρθαν εξώδικα, ήρθαν μηνύσεις και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Δηλαδή, εγώ τα βλέπω όλα αυτά και γελάω… Όλα».

Όπως παραδέχτηκε ο δικηγόρος του Βασίλη Μιχαλόπουλου στην εκπομπή, ο εντολέας του ζήτησε από τη Νανά Παλαιτσάκη να χωρίσουν και έκτοτε ξεκίνησε από μέρους της μια μανία καταδίωξης εις βάρος του. Μάλιστα, κι εκείνος υπέβαλλε μήνυση για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση. Η δημοσιογράφος δεν συνελήφθη, γιατί νοσηλευόταν.

Δες όλα όσα έχουν συμβεί στο παρακάτω βίντεο:

πηγη: tlife.gr

Πηγή: true.gr