Ο Βασίλης Κούκουρας ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

«Δεν έχω αλλάξει, έχω λειάνει. Έχω πολεμήσει με αυτόν τον “πράσινο δράκο”, τον εγωισμό, όσο μπορώ να πολεμήσω και όσο μπορώ να ηττηθώ από αυτόν, γιατί νικιέμαι αλλά όταν νικάω το γλεντάω. Με έχει βοηθήσει η δουλειά σε αυτό γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να βγω πάνω από τον συνάδελφο» είπε.

Η Ελένη τον ρώτησε αν ως νεαρός όταν του ήρθε η επιτυχία με το «Κωνσταντίνου και Ελένης» «καβάλησε το καλάμι» και άκουσε έκπληκτη:

«Στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” δεν ήμουν νεαρός, 25 χρονών. Ήμουν τριαντακάτι προς σαράντα» είπε και η παρουσιάστρια τον ρώτησε «τι έχεις κάνει βρε Βασίλη μου;».

«Δεν έχω κακή προαίρεση, δεν έχω σκοτεινές προς τους άλλους σκέψεις. Ίσως με βοηθάει και ο Θεός. Οι φίλοι μου με φρέναραν να μην καβαλήσω κάποιο καλάμι. Με φέρανε σε ένα σημείο να μην ξεφύγω. Αν ξεφύγεις δεν έχει επιστροφή» της είπε.

Για τους «Συμπέθερους απ΄τα Τίρανα», που πρωταγωνιστεί παραδέχτηκε ότι «στα γυρίσματα γελάμε πολύ». Μάλιστα η Ελένη ζήτησε να πάει στα γυρίσματα να δει τι γίνεται.

«Είναι καλή η ατμόσφαιρα στο σίριαλ. Περνάω καλά. Είναι εφάμιλλη του “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Είναι η ενέργεια, η χημεία. Περνάμε ωραία, γελάμε αλλά κάνουμε και δουλειά», πρόσθεσε.

«Και στο θέατρο γελάμε. Αν και κανονικά δεν πρέπει. Έχει τύχει να φύγω από τη σκηνή για να μην γελάσω. Είναι δουλειά, δεν μπορείς να παρασύρεσαι συνέχεια», κατέληξε ο ηθοποιός.

Πηγή: true.gr