Η σπάνια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη με την εντυπωσιακή, μελαχρινή πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του κακού στις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο άλλοι είναι οι λόγοι που τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει το όνομά του να φιγουράρει παντού.

Ο λόγος για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν έμεινε κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας, και πλέον οι ίδιοι δεν κρύβουν τον δεσμό τους αφού έκαναν και το πρώτο τους ρομαντικό ταξίδι στην Ευρώπη.

Σε αντίθεση με τη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η οικογένειά του ήταν άγνωστοι στο κοινό μέχρι πρόσφατα. Ο αντισυμβατικός αυτός καλλιτέχνης, έχει έναν γάμο στο ενεργητικό του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 15 χρόνια, ενώ όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ο ερχομός του παιδιού του τον άλλαξε ως άνθρωπο και ως ηθοποιό και τον ηρέμησε.

Τα σύννεφά στον γάμο του

Από τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στο γάμο του Μπισμπίκη, τα οποία επαληθεύτηκαν με τον ίδιο να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της γνωστής τραγουδίστριας που επίσης χώρισε πριν από λίγους μήνες.

Οι φορές που έχουμε δει τον Μπισμπίκη με την πρώην σύζυγό του είναι ελάχιστες, ενώ ο ίδιος σπάνια αναφερόταν στις συνεντεύξεις του στην προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, μιλώντας για τη σύζυγό του είχε δηλώσει ότι ήταν εκείνη που τον «άλλαξε»:

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη» υποστηρίζει. Και πώς αποφάσισε, τόσο αντισυμβατικός, να παντρευτεί;

«Μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται».

Πρότυπο συζύγου και μητέρας, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στεκόταν στο πλευρό του μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, μεγαλώνοντας τον μοναχογιό τους.

 

Ο ηθοποιός είναι τελείως διαφορετικός στην προσωπική του ζωή από τους σκοτεινούς ρόλους που ενσαρκώνει στην πλειονότητα, λένε όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά.

Πηγή: thetoc.gr

Πηγή: true.gr