Παναγιώτης Βασιλάκος: Τι συνέβη τελικά με την προσωπική του ζωή και τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα; Η απάντηση του παρουσιαστή και οι νέες φωτογραφίες από την έξοδο της Νικολέττας.

Είναι σίγουρα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κέρδισε την καρδιά της Νικολέττας Τσομπανίδου στο Bachelor με την οποία γίνανε ζευγάρι.

Γρήγορα μάλιστα, το ένα ριάλιτι έφερε το άλλο, με τον Παναγιώτη να αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή για τις ανάγκες του Battle of th Couples. Και κάπου εκεί ξέσπασαν οι πρώτες φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει με το κορίτσι του.

«Μπορεί να στεναχωρηθώ για δημοσιεύματα γιατί δεν με γνωρίζουν αλλά με δυναμώνουν. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι για μένα ας γράψουν ό,τι θέλουν αλλά δεν είναι πολύ όμορφο να πιάνεις στο στόμα σου τους γονείς. Παρόλα αυτά οι γονείς μου το διαχειρίστηκαν με περισσότερο χιούμορ από ό,τι εγώ και ειδικά η μητέρα μου», ήταν η απάντησή του στην κάμερα του Open.

Από την άλλη, η Νικολέττα Τσομπανίδου διατηρεί τη σιωπή της για την προσωπική της ζωή, την ώρα που ποζάρει με χάρη στο φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης. Η πρώην παίκτρια του Bachelor βρέθηκε στο Ζάππειο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες παρακάτω…

Η Νικολέττα είδε τον ήλιο και βγήκε στο κέντρο της πόλης.

Η πρώην παίκτρια του Bachelor στο Ζάππειο.


Για να βγάλει τις νέες της φωτογραφίες.

Για την ώρα, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή μετά τις φήμες περί χωρισμού.

Ωστόσο θα ανεβάσει συχνά φωτογραφίες της στο instagram.

Πηγή: true.gr