Η Βάσια Παναγοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και τη Μαίρη Αρώνη και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα. Ακόμα, η γνωστή ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για τη θέση που είχε πάρει στο περιστατικό βίας ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου. Τέλος, εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει στην καριέρα της, όταν δεχόταν απειλές για τη ζωή της.

Για τις εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου, μετά τις καταγγελίες: “Στο θέατρο έγινε ένα ξεκαθάρισμα και ένα ξεσκαρτάρισμα. Υποκλίνομαι σε όποιον βρήκε το θάρρος να σταθεί απέναντι σε μια κάμερα και να πει φοβερά πράγματα. Αφού δεν έχουν όλοι οι άνθρωπο ηθική, έπρεπε να συμβεί. Αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι ακούγονται μόνο για το θέατρο, λες και όλα τέλειωσαν εκεί, στις υπόλοιπες εργασίες τι συμβαίνει; Γιατί οι ηθοποί έπρεπε να είναι οι πιο δυνατοί;”

Για τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα: “Δεν μπορώ να κρίνω τις δηλώσεις που κάνει ο κάθε άνθρωπος. Έχουμε δημοκρατία, ελευθερία του λόγου και ο κάθε άνθρωπος λέει αυτό που πιστεύει. Αν συμφωνούμε ή δεν συμφωνούμε είναι δικό μας θέμα”.

Για τη διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννη με τη Σοφία Παυλίδου: “Αυτό που είχε συμβεί σε παράστασή μου είναι αντικείμενο δίκης, πλέον, οπότε δεν είναι σωστό να το σχολιάσουμε τώρα. Για τον τρόπο που το χειρίστηκα εγώ θεωρώ ότι η ιστορία με δικαίωσε. Θέση έχω πάρει. Πήρα και παραπήρα θέση, αφού η παράσταση σταμάτησε. Πιο πολύ θέση από αυτό δεν υπάρχει. Πριν σταματήσει η παράσταση πρώτος είχε φύγει ο ηθοποιός και όχι η κοπέλα. Άρα, πήρα θέση”.

Για την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας της: “Ηταν όταν είχαμε ανεβάσει το Κόρπους Κρίστι. Εκεί το να ακούς ότι θα σε σκοτώσουν ή θα σε κάψουμε ζωντανή, ή θα σου σκοτώσουμε τα παιδιά, είναι σίγουρα δύσκολο. Είχα γεμίσει κάμερες τον χώρο, είχα ενημερώσει την αστυνομία. Τα παιδιά μου είχα φροντίσει να είναι προστατευμένα. Είχα πάρει και για τον εαυτό μου κάποια μέτρα προστασίας”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες το βίντεο:

Πηγή: true.gr