Με αφορμή την ταινία Wolfes που υπογράφει το σενάριο, η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Ουσιαστικά, πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι με τον Ιωάννη Παπαζήση έχουν επιλέξει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση.

Η ίδια αποκάλυψε ότι επέλεξε τον πρώην σύζυγό της για πρωταγωνιστή της ταινίας. «Μου ήρθε εκείνος στο μυαλό. Έχουμε έναν ηθοποιό στην οικογένεια και θα τον αφήναμε; Είναι πολύ καλός ηθοποιός» είπε χαρακτηριστικά.

«Οι σχέσεις πολλές φορές ολοκληρώνονται αλλά και εξελίσσονται κιόλας. Τον Ιωάννη τον αγαπάω πολύ και τον σέβομαι απεριόριστα και με σέβεται κι εκείνος. Θα κρατήσουμε τον διαφορετικό τύπο οικογένειας που έχουμε. Θα είμαστε για πάντα οικογένεια. Ο χρόνος λειαίνει τα πράγματα και τα κάνει διαφορετικά» συνέχισε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Όταν υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός τα πράγματα προχωράνε. Μου έχει δώσει πολλά το ότι ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Προσπάθησα να κάνω κάποια στιγμή αλλά πήγαινα και έφευγα. Υπάρχει το σωστό timing γι αυτό» κατέληξε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Πηγή:T-life.gr

Πηγή: true.gr