Βόμβα μεγατόνων ήταν πριν από μερικές εβδομάδες η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, πως προχώρησαν στη λύση του γάμου τους. Το ζευγάρι που μετρούσε 18 χρόνια κοινής πορείας, πήρε την απόφαση να χωρίσει οριστικά, υπογράφοντας διαζύγιο.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», έγραφε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

Από τότε μάλιστα που έγινε γνωστό το γεγονός, πολλά έχουν γραφτεί για το πρώην ζευγάρι. Συγκεκριμένα, στην Δέσποινα Βανδή χρεώνουν σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό που πρωταγωνίστησε σε καθημερινή σειρά, ενώ για τον Ντέμη Νικολαΐδη, λένε πως ένα πρώην κορίτσι του GNTM του έχει κλέψει την καρδιά. Τίποτα ωστόσο από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί, βέβαια ούτε και διαψευσθεί, καθώς το πρώην ζευγάρι επιθυμεί να κρατά χαμηλούς τόνους στα προσωπικά του και να μην δίνει “τροφή” για σχόλια.

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, έχουν ως κύρια προτεραιότητα τους τα δυο παιδιά τους και θέλουν να τα προστατεύσουν από τα media, για αυτό και κρατούν σιγή ιχθύος.

Εγώ ωστόσο σύμφωνα με το youweekly.gr τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην πλέον ζευγαριού θα περάσουν στην κόρη και το γιο τους.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν κάνει μια πολύ σημαντική συζήτηση πριν καν ανταλλάξουν βέρες. Συγκεκριμένα, είχαν χωρίσει από την αρχή την περιουσία τους, ενώ είχαν αποφασίσει κιόλας πως ότι αγοράσουν μετά το γάμο τους θα περαστεί απευθείας στην κόρη και το γιο τους.

Επίσης, όσον αφορά το σπίτι που μένει τώρα η Δέσποινα Βανδή με τα παιδιά, αν το πουλήσει για να μετακομίσει σε άλλο θα πάει και αυτό κατευθείαν στην Μελίνα και τον Γιώργο.

πηγη: thecaller.gr

Πηγή: true.gr